keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Epäkäytännöllinen synttäriyllätys




Jokin aika sitten mätimme vaatehuoneen lattian täyteen Intersandin kahvavikaista kissanhiekkaa - kun halvalla sai. Kanadalainen Intersand on tullut ihailtavaan 25-vuoden ikään ja siitä hyvästä he ovat pakanneet kissanhiekkasäkkeihin kissoille synttärilahjan. Ensimmäisellä ja vielä toisellakin kaatamiskerralla täällä tosin kiljuttiin, kun ihmetteltiin mikä hiekan seasta putosi!? Vähän niin kuin manteli joulupuurossa.

Kun kerta säkkejä ostettiin useampi, niin lelujakin tuli tietysti useampi. Maltilla lelut, jotka vielä siinä vaiheessa olivat tuplamuovipussissa, kerättiin yhteen kasaan kaapin perälle. Toimitus ajatteli että moisesta lelukasasta saa jossain vaiheessa mukavan blogijutun.


Sofi (vas) ja Pesonen miettivät saako hiirellä leikkiä


Kun viimeinenkin hiekkasäkki hupeni ja vaatehuoneen lattia paljastui oli aika onkia lelut esille. Nyt vasta katselimme niitä tarkemmin ja huomasimme siellä täällä ikäviä epäkohtia. 



Pussista kuoriutuu suurehko, varsin sympaattisen oloinen hiirulainen, mutta hienosäätö on tehty hieman ajattelemattomasti. Hiiren korvat loistavat enemmän kuin paljettipuku euroviisuissa. Kymmenet pienet suht teräväreunaiset paljetit ovat hennosti korvissa kiinni, kissan kurkussa vaarallinen häntä tuskin kovempaa retuuttamista kestää ja pieni pehmeä nenännyppy ei sitäkään. Harmin paikka, että mukavasta yllätyksestä kuoriutuu lopulta pelkkää rihkamaa ja luonnon kuormittamista.

Kyllä hiirulaisesta leikkikaverin saanee, mutta hieman rampa siitä muutaman operaation kautta tulee. No, sytytetään kynttilät uudestaan ja aloitetaan pirskeet!   


Piri haluaisi jo purkaa energioita

2 kommenttia:

  1. No höh, harmi ettei ollut kauhean hyvä hiiri. Ja kaikki ovat vielä samanlaisia? :/

    "Luonnon kuormittaminen" mietityttää täälläkin monessa asiassa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, kun tyarkoittivat kuitenkin hyvää ja kivaa - pidemmän päälle ajattelu hieman ontui. Jos halutaan, että luonto toipuu ja tykkää tai edes pysyy ennallaan, niin kaikenlaisten "sivuaskelten", paljettihiirien aika olisi ohi. Olisivat jättäneet esim. paljetit pois, niin kaikilla olisi ollut kivampaa. Hö. -henkilökunta-

      Poista