maanantai 24. huhtikuuta 2017

Riikka Forsman & Neiti Pimpula f

Menneen talven lumia, mutta esille nostamisen arvoinen. Vuoden 2016 Helsingin Vanhan joulumyyjäisissä oli ilo ja manner-suomalaisen kunnia vaihtaa muutama sananen syntyperäisen laitilalaisen, mieleltään turkulaisen, Riikka Forsmanin kanssa. Hän on Neiti Pimpula f:n omistaja ja Neiti Pimpula f on Riikka Forsmanin muusa.



Riikka Forsmanin alaa ovat uniikit lasityöt, korut ja vallatoman hauskat ja persoonalliset kissamaalukset. Kissamaalauksia, joiden kuvituksessa esiintyy tämä suloinen löytökissa Neiti Pimpula f, löytyy mm. Turku aiheisina postikortteina, keittokirjana, kalenterina jne... 

Silmään pistävää Forsmanin tyylissä on hersyvä ja pisteliäs huumori ja taidokas värien ja kuvan käyttö. Töissä on oman käden leima, mutta vahva laadun taso. Forsmanin töihin saattaa törmätä messuilla, mutta myös esim. Turun Brinkkalan talosta löytyy monialainen taidekäsityökauppa Outolintu http://www.brinkkalanoutolintu.fi/, jossa taiteilijan töitä, muiden kiinnostavien taiteilijoiden ohella, on myynnissä. Mainio retkikohde siis. Outolintu on avoinna joka päivä! Mikäli tapaa itse taiteilijan, kannattaa avata myös suu, sillä luvassa on hersyvää ja sympaattista sananvaihtoa.

Neiti Pimpula f:ää voi seurata ja fanittaa facebookin puolella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti