torstai 20. huhtikuuta 2017

Tuliainen puun takaa

Tällä kertaa kotiinpaluu oli yllättävämpi, sillä tuliaiset tulivat tuojallekin puun takaa. Erään tutun pääsiäisen "ylijäämävarastosta" oli jäänyt ruohotuokkonen roikkumaan ja henkilökunta sai sen kissoille kotiinviemisiksi. Kaunis ele kaverilta.

"Minun ruohoni", viestittää Tippa

Kun kerta tuliainen tuli puun takaa, ei sitä kukaan osannut odottaa. Tipalla muljahtivat silmät päässä, kun tuoreen ruohon tuoksuinen herkku tipahti suoraan sänkyyn, makuupaikan viereen. Tippa sai oman privaatin herkkuhetkensä, kunnes lopulta, vääjäämättömästi, ruohon tuoksu ja narskunta sai pääjoukon liikkeelle. Suoraa hyppyä sänkyyn ei kukaan uskaltanut tehdä, vaan outoa lähdettä tuijotettiin varovasti sängyn päädyn takaa. Päiden keikkuminen ja pyöreää pyöreämmätkin silmät olivat liki suoraan tirkistelyn abc-kirjasta.

Mikä mikä mikä, tirkistelevät Hannu (vas) ja Laku



Kun Tippa oli tovin herkutellut, uskalsivat Hannu ja Laku lopulta kampeutua sängylle ja hivuttautua lähemmäksi. Tippa ei liiemmin laske aivan liki ketään ja olikin paras, että ruoho reissasi sängyn päältä lattialle, jossa se nopeasti keräsi loputkin uteliaat.

Hyvä ja laadukas ruohotuliainen oli ilo kissoille!

"Ei tainnut olla kokonaan minulle, vai...", pohtii Tippa





2 kommenttia:

  1. Mahtavan tuliaisen olet saanut Tippa! Harmi ettei se ollut yksin sulle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se hetken, kun otin tuoreimmat palat päältä pois. Sen verran nuoriso kunnioitti vanhaa emäntää -Tippa-

      Poista