perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kakkajuoksu

Poo! 

Kakkajuoksu! Alta pois (todellisuudessa paras keino selvitä kakkajuoksun alta, on pysyä liikkumatta paikoillaan)! Hattuja täällä ei käytetä! Poo!

Tippa on mestari, Tippa on yksinvaltias. Tipan nopeudelle ja liikkeille ei löydy tässä taloudessa vertaa. Kakkajuoksua edeltävä suoritus, "tavarantoimitus" laatikkoon on varsin maltillinen, kerrassaan hienostunut, mutta tämän jälkeen kone saa kipinää; se saa sitä liikaa ja moottori räjähtää liikkeelle. Tippa tulee ja Tippa menee. Harmaita seiniä ei edes huomata, vaan niistä mennään lävitse niin että tiilipöly laskeutuu vasta illalla. Juoksun ollessa hurjimmillaan Tippa ottaa parkourmaisesti seinistä apua. Ilkka Heilän piirtämä B. Virtasen Pasi-kissa ei siis todellisuudesta juurikaan poikkea, kun se saa juoksukohtauksen - paikoin Pasi on pelkkää viivaa. 

Kakkajuoksua osaavat odottaa myös muut. Muut kissat ja henkilökunta. Usein muut kissat kokoontuvat vessan äärelle ja odottavat mestarin suoritusta, sillä välin henkilökunta etsii turvapaikkaa. Turvapaikka on pois reitiltä; reitti on usein kaikkien huoneiden kautta parvekkeelle ja välillä keittiön pöydälle. Mikäli reitin varrella on hidasteita, Tippa ei kaihda loikata siltä paikalta ylös. Se on sitten tuurista kiinni, mitä siinä vaiheessa ylhäällä on!? Muut kissat yrittävät seurata, mutta hädin tuskin pystyvät siihen edes katseellaan. Kakkajuoksu tulee n. joka kolmas kerta, mutta joka kerta sitä odotetaan. 

Tippa on perheen notkein ja nopein, mutta myös samalla perheen vanhin, 14-vuotias seniori. Vauhti on välillä niin vaarallisen oloista, että henkilökunta seuraa menoa sydän syrjällään. Juoskoon jos siltä tuntuu! Kirmaa Tippa kirmaa! Ja Tippa kirmaa. Juoksun loputtua Tippa on tohkeissaan. Se tykkää kehuista ja silityksistä, se tykkää huomiosta. 


Nenästä kiin.., eiku hatusta kiinni! Poo! 

11 kommenttia:

 1. Älkää kertoko Tipalle ettei se loukkaannu, mutta yksi ihminen täällä repesi perjantain nauruun 😂 Videon toteutuksesta myös pisteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kerrota Tipalle - se luki viestin itse! Nauraminen on hauskaa. N. tunti sitten Tippa vetäsi taas videon tyyppisen ravin! Vähän niinkuin näytös mielessä. Poo!

   Poista
 2. Apua! Täällä revettiin myös! Pois alta risut, männynkävyt ja muut kissat ihmisistä puhumattakaan, Tippa tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tippa tulee, Tippa menee - liki interaktiivista toimintaa! Täytyy juosta kovaa, kun ei kovempaa pääse!

   Poista
 3. Loistava video! Videon muut tähdet selvästi tietävät olevansa vaarallisilla vesillä, kun Tipan tielle eksyvät. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti vaan nuo "muut tähdet" menevät heikoille jäille, kun kairaaja on hommissa. Heti mennään kytikselle, kun vessassa rapisee. Tuntevat äänen, milloin Tippa on vessassa356 (Huom. tuo epämääräinen 356 on Tipan kommentti - hyppäsi näppäimistön päälle!).

   Poista
 4. Olipahan vekkulia viiletystä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tyhjennyksen jälkeen jaksaa viilettää, olla vekkuli ja vähän vaarallinenkin!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kai se on kivaa kun on kevyt olo! Juoksukin maittaa tuhatta ja sataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvähän se; lasti kun putoaa, vauhti lisääntyy! -Tippa-

   Poista