lauantai 28. lokakuuta 2017

Ikeaan - puolen vuoden päästä - ehkä - toivottavasti...

Vajaa vuosi sitten Pesosen blogissa muristiin voimakkaasti sille, ettei Ikean valikoimissa ole eläimille mitään. Ei yhden yhtä eläimille suunnattua petiä tai edes juomakippoa. Samaan hengen vetoon Ikea toitottaa kauppaansa perhettä yhdistäväksi. 

Nyt natisee ja oikeaan suuntaan. Ikea on ottamassa valikoimiin eläimille suunnattuja huonekaluja! Lurvig-nimisessä mallistossa, jonka ovat luoneet eläinrakkaat suunnittelijat ja jotka on tehty koulutettujen eläinlääkärien tuella (kyllä, luitte oikein - koulutettujen eläinlääkärien tuella) on mm. Ikeamaisia petejä ja boxeja - kissoille ja koirille. Hyvä! Suunta on oikea. Moni nuolaisi jo, mutta antaa kuolan valua, sillä Ikean mallistoon tuotteet luvataan ensi vuoden huhtikuulle ja nainen.com sivuston mukaan ainoastaan Vantaan Ikeaan. 

Pesosen seitsen-kissainen porukka on pakosta boikotoinnut Ikeaa, mutta nyt näyttää siltä, että sukanvartta aletaan pikkuhiljaa täyttämään sekatavarakaupan huhtikuista retkeä varten. Vaihtuuko pahvilaatikko oikeaan
petiin, pohtii Sofi?

Vajaan vuoden takainen Ikea-postaus Pesosen blogissa:

11 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä kissahuonekaluja, ainakin se jaloilla seisova mökki! Tulisivat vain tänne kiireellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää juu että ihan innovatiivisia ja Ikeamaisia laitteita ovat. Saa sitten nähdä, kun livenä näkee. Asiakaskunta henkilökuntineen on kuitenkin e r i t t ä i n vaativa!

   Poista
 2. Iloitsen suunnatsa, minne Ikea kurottaa mutta ikävä kyllä meidän makuun ei ainakaan tässä kokoelmassa ole juttuja. Se on surku, koska täti-ihminen on kyllä niin shoppaholic, että se olisi varma poka ;D
  ...paitsi ainahan voi tuunata .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuresti siis. Iloitsen :D

   Poista
  2. Hieman samaa pelätään täällä Pesosen porukoissakin, mutta täytyy katsoa kun markkinoille tulee ja kun on hiplattu. Vähän kyllä epäilen, että Sofikaan pahvilaatikkoa eläinrakkaiden suunnitelijoiden tuotteisiin vaihtaa.

   Poista
 3. Asiaa! Täällä on hankittu joskus vuonna 2002 (?) Ikeasta korinen kissan nukkumapeti, sellainen korkeahko, missä on kuppimainen osa ja kaikki ovat rakastaneet sitä! Heti sen jälkeen kun olen ymmärtänyt sijoittaa sen oikein eli makuuhuoneeseeni sängyn viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jos nämä Ikea eläinrakkaat suunnittelijat lukevat viestejä, niin vink vink! Suoraan käyttäjiltä tulee pomminvarmaa tietoa mikä toimii, mikä ei!

   Poista
 4. Onhan niillä se kissojen ( vai oliko se nuken?) peti nytkin! Meillä ei sitä vielä ole, mutta vakavassa harkinnassa.
  Mutta on niin suuri vääryys jos tulee vain Vantaalle! Sitten on pakko turvautua nettikauppaan, jos niitä erityisesti kissoille tarkoitettuja haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kissojen kanssa sovellus on parasta. Pesonenkin koisii meille henkilökunnan näköisille tyypeille tarkoitetuissa nojatuoleissa. Puolen vuoden päästä selvinnee mitä tulee ja minne tulee.

   Poista
 5. Jos mahtuisi, niin joo. Mutta kun ei mahdu :-((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy tuunata kotia! Hymiötä kehiin, kyllä sää jotain keksit!

   Poista