lauantai 21. lokakuuta 2017

T4-kissa / Hoopo - ensimmäiset tulokset

Hoopo kävi kuukausi sitten Tampereella, Vet4Cat-klinikalla radiojodihoidossa ja nyt tiistaina oli sovitun kontrollin mukainen verikoe. Lääkäri lupasi soittaa verikoe tuloksista loppuviikolla. 


Tekstiviesti kakkoskuskille:

20.10.2017, klo 18.30.
"Toivottavasti vaan ei jatka
laskuaan liian alas" 


Lääkäri panttasi tuloksia ja puhelu antoi odotuttaa. Odotusta kesti aina pitkälle perjantain iltapäivälle. Sitten pärähti. "Loistouutisia", hihkui lääkäri ja kertoi, että Hoopon kaikki tulokset ovat viitearvojen sisällä. Kun T4 oli syyskuussa 63,2, nyt se on 28.8 (viitearvot 10-60). SDMA on 13 (viitearvo 0-14), kreatiini 177 (80-203) ja UREA 11 (5,7-13.5). Lääkäri oli tuloksista hyvin onnellinen. Samoin emäntä, joka samaan hengenvetoon sressasi jo tulevaa ja pelkäsi tulosten liian kovaa laskua. (Vet4Catin arvoja ei voi verrata, sillä labran arvoasteikko on hieman erilainen).

Kotona elämä on palautunut yhtä "ärsyttäväksi" kuten ennenkin ja Hoopo on enemmän oma itsensä. Hoopo rämpyttää, kopistelee, hyppii, juoksee, seuraa ja syö. Kuulostaa tutulta. Myös emäntä stresseineen kuulostaa tutulta. Valtakunnassa kaikki niin hyvin kuin tässä tilanteessa voi olla.

Seuraava kontrolli on kahden kuukauden päästä, jolloin tulokset näyttänevät oikean tilan. Pesosen blogi palaa tuolloin tapaukseen. 


Hoopo


4 kommenttia:

 1. Jee, bileet! Toivottavasti komean herra Hoopon arvot pysyvät viitteissä eivätkä laske vajaan puolelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä lienee sen verran vielä maltillinen, että (pienet) bileet ovat vielä kortin alla. Hengessä ollaan kuitenkin mukana! Terveiset viedään.

   Poista
 2. Ärsyttävä on ihana. Toivotaan, että suunta pysyy yhtä hyvänä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunta on oikea - jossain vaiheessa täytyy muistaa pysähtyä.

   Poista