keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Jepu-jahti

"Mä tiedän, että Jetta on siellä", tuumii Pesonen

Pesonen ei ole viime päivinä "tykännyt" Jetasta taas laisinkaan, vaan perään on lähdetty hyvinkin herkästi. Syytä emme tiedä, miksi Petski välillä "jahtaa" Jettaa. Ja Pesonen on jollain lailla tosissaan. Hyvän muistikartan ja tuurin avulla Pesonen kipittää ja juoksahtelee Jetan perässä, kunnes tilanne raukeaa Jetan hypättyä turvaan tai sitten Jetan ajauduttua paikkaan jossa Pesonen pääsee motittamaan. Sitten vähän muristaan. Tappeluksi eli tassujen hennoksi heiluttamiseksi tilanne äityy vain harvoin. 

Rento Jetta haluaisi olla kaveri ja antaa tilanteiden vain olla. Ruokakipolla saatetaan seisoskella hetken aikaa yhdessä, kunnes Pesonen tajuaa kuka vieressä on. Muutama kaverillinen pusku saattaa keskenään mätkähtää, kunnes taas tajutaan kuka koppaa. Siihen päättyy rinnakkaiselo.

Onneksi tytöt tulevat suurella linjauksella toimeen, eikä klassisia kissatappeluita ole.  Vastustajia ei ole tarvinnut käskeä nurkkaan puhaltamaan.


Kuvassa, pöydän äärellä oleva hieman koominen hetki on juuri pienen takaa-ajon jälkitilanne, jossa Jetta on juoksahtanut Petskiä karkuun, hypähtämällä penkin kautta pöydälle ja stopannut toiselle penkille. Petski on seurannut  penkille, mutta huomannut hukanneensa Jetan. Jetta ottaa tilanteen rennosti. 


  

3 kommenttia:

  1. Voi Pesonen, miksi pitää äksyillä? Tai no, ehkä syitä on vaikka muille jakaa, ihminen vain on niistä autuaan tietämätön... Ja ehkä keski-iän ylittäneillä tädeillä on oikeus vähän purkaa fiiliksiään toveriparkoihin. :'D

    Täälläkin Kassinen on joskus harvoin salakavalasti ilkeä, ainakin nälkäisenä. Menee Sepon luo ja painaa päätään alas ja antaa Sepon pestä päälakea ja korvia, ja Seppohan on onnellinen kun saa sellaisen kunnian. Ja sitten Kassinen puree kurkusta ja Sepon sydän särkyy. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoh, Kassinen kuittaa tyylillään - eli nämä ovat juuri näitä veitikoiden omia juttuja, kuten meillä ihmis-poloillakin on tietyt omat outoudet.

      Pesosen kohdalla voisi kuvitella, että Jepu-jahti liittyisi Sofi tyttäreen, mutta Jetta on niin vähän tekemisissä Sofin kanssa, ettei moinen ole selite. Selite voi lopulta olla jotain kissojen välistä "korkeampaa matematiikkaa". -henkilökunta-

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista