tiistai 8. lokakuuta 2019

Popcorn-koneesta meinasi syntyä harmia

Pesosen porukoilla on kodinkoneiden styroxi-pehmuste toimittanut 24/7 agility-virkaa, mutta nyt on jouduttu tämä "virkahenkilö" lomauttamaan työstään. Pesonen alkoi järsimään styroxia ja teki siitä jonkinnäköisen popcorn-koneen. Ei näyttänyt hyvältä, kun styrox-paloja alkoi näkymään niin Petskin, kuin Lakun ja Sofinkin nenänpäässä. Yhtään ei kuitenkaan mennyt kurkkuun asti.

Koko ajan tarkastelimme, kuinka kissat käyttäytyivät esteen kanssa ja toimimme heti, kun huomasimme väärinkäytöksiä.


Jos tämä on sitä teidän popcornia, niin ei tämä hyvää ole,
tuumaa Pesonen

Kivaa oli niin kauan kuin kesti, mutta näin jälkiviisaana olisi pehmuste ollut viisainta heittää pois heti alkuun. Se alkoi järsimisestä murenemaan melko nopeasti ja voi kuvitella, että helposti irtoavat palat olisivat myös melko nopeasti menneet myös suuhun. Tiedä sitä sitten kuinka helposti kissa saa styroxia syljettyä pois - voisi kuvitella että se on haastavaa. Kuten aina, epäilyttävien lelujen suhteen täytyy pitää kontrollia. Styroxia, oli se sitten millaisessa muodossa tahansa, ei voi suositella kissojen leikkeihin. 

  

4 kommenttia:

 1. Musta on tylsää että kaikki kiva kielletään, kuten nyt vaikka styroksi minultakin :/ - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että tämä menee siihen "parempi näin"-kategoriaan, mitä n uo höpöttää. -Petski-

   Poista
 2. Pesonen mielestän löysi jotain jännää tekemistä ja heti kiellettiin. D: Ehkä tuntuu kivalta suussa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kivalta näytti, mutta sitten ylitettiin se "liian kiva"-raja. Eiköhän Petskille jotain muuta kivaa keksi joka korvaa popcorn-koneen. -henkilökunta-

   Poista