maanantai 24. helmikuuta 2020

Harrastuksen syvin olemus

Kissa tuo ihana nelitassuinen sydänlihaksen murskaaja ja ajantappaja ja harrastusten näivettäjä! Oletteko koskaan miettineet kuinka paljon esim. palapelin tekeminen vaikeutuu tai hidastuu kun taloudessa on kissa. Kaikkea ei haluaisi tehdä digitaalisesti eli tässä tapauksessa nettipalapeliä, vaan olisi mukava päästä ratkomaan rauhassa ihan oikeaa pala - pala palapeliä. 




Onnistuuhan se! Ajan kanssa auton rattiin (lue. palapelin kimppuun). Palapelin tekeminen ei ole muutenkaan kiireellisen ihmisen harrastus, vaan harmaan alueen aktivointia parhaasta päästä. Ei siinä haittaa mikäli hyvin ruokittu kissa makaa palapelilaatikon leveydeltä ja peittää joka ikisen seuraavan palan. 




Purr purr. Silmiin katsominen auttaa aina ja sen päälle voi hymyillä. Ei ole pakko hymyillä, mutta hymy tulee tahtomatta. Kuka on käskenyt pitää paloja laatikossa. Laatikot ovat kissoja varten! Pala - palat voi laittaa pipoon, kukkaruukkuun tai tyynyn alle ja pala kerrallaan pohtia mihin se tulee. Ystävälle voi lähettää palan postitse. Pohtimisesta ja ajankäytöstä siinä on kuitenkin kyse. 




Palapelin tekeminen on mukavaa. Ja jos vielä pääset The jonkinlaiseen sopimukseen viereisen kaverin kanssa, olet jo ratkonut yli puolet pelin mysteeristä. Joko kokonaiskuva hahmottuu vai vieläkö tarvitsen asiaan kannen? Mukavia peli-iltoja!

Terv. Hannu




4 kommenttia:

  1. Hannu muistuttaa, mikä elämässä on tärkeää, ja se ei ole palapelit vaan herra Hannu itse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin asiat tärkeysjärjestykseen. Vähintäänkin niin, ettei palaa saa ilman rapsutusta:) -Hannu-

      Poista
  2. Emäntä osti joululahjaksi itselleen samanlaisen palapelin ja on miettinyt miten sen kokoamisen parhaiten toteuttaisi. Kiitos siis pipo ja tyynyn alus vinkeistä 😁 ps. Pitää pyytää sitä palaa kirjeessä teiltä, jos joku hävittää yhden palan 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kasaami.., kaikkeen! Mukavia monipuolisia hetkiä luvassa - vaan melko hyvin antavat tehdä. Täällä on myös käytetty palapelin kokoista pahvia alustana, jossa keskeneräisen pelin voi laittaa turvaan, jos sellainen turvapaikka löytyy. -henkilökunta-

      Poista