torstai 23. heinäkuuta 2020

Lintututti

Pesonen tuo innovatiivinen suunnistaja päätti heittäytyä linnuksi ja meni pönttöön. Iltasella katselin taas Pesosen puuhia kun rouva mennä viipotti olohuoneesta parvekkeelle. Silloin kun Pesosella pää heiluu kuin kaurapuurolautanen mikrossa, niin silloin Pesonen on tohkeissaan. 

Parvekkeelle päästyä Petski tapaili levottomasti suuntia ja jostain syystä sai tärpin parvekkeen pöntöstä. Hetken tuumailun jälkeen Pesonen kampesi pönttöä pitkin ja punkesi reiästä sisään, teki sisällä muutaman pyörähdysliikkeen ja oli jo tulossa saman tien pois, mutta päättikin vetäytyä sisätiloihin. 

Pesosta lintututti

Meni tovi kunnes Pesosen pää tuli pöntöstä ulos ja piti päästä kokonaan pois. Tällä välin reitti takaisin oli jo unohtunut. Pesonen kuuli yläpedillä makaavan Sofin, mutta sieltä ei reitti-infoa löytynyt. Jälleen kerran Pesonen rauhoitti tilanteen ja tuli tassu kerrallaan pöntön reunaa alas, kunnes paikansi itsensä ja lattiankamaran. 

Nyt riittäisi. Miten pääsee pois?

Seikkailu mikä seikkailu. Hieman koleampi ilma piristää selvästi ja se saa Pesosen keksimään kaikkea kivaa. Liikkuva Pesonen ei sammaloidu.

   
Tassu kerrallaan alas. Seikkailu mikä seikkailu.

4 kommenttia:

 1. Seikkailut ovat virkistäviä! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, voinee todeta että tämä lähiseikkailu piristi. Reippaasti vain Pepsi koluamaan nurkkia! -Petski-

   Poista
 2. Jännittävä seikkailu! :D

  Kylläpä oli hämäävä otsikko. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ho hoo, otsikko oli niin hämäävä, että henkilökunnalla kesti pari kertaa kirjoittaa se oikein! -henkilökunta-

   Poista