sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Siepattu viesti

 Viime aikoina on ollut puhetta Pirin "asuntokaupoista" ja että Piri olisi pyörinyt myös kylpyläksi luokiteltavilla paikoilla. Nyt asiaan on saatu vahvistus, sillä henkilökunta on siepannut pari tekstiviestiä, joista asia käy harvinaisen selvästi esille. 


Puhelinliikeenteessä tapahtui jo 11.12.2020, klo 8:54:49 yhteydenotto, jolloin lähetettiin matkapuhelimella henkilökunnan välillä seuraavanlainen tekstiviesti:

Olen nähnyt Hannu-herran kylvyssä. Ihanaa! 

 Tämän jälkeen meni hetki, jonka jälkeen siepattiin uusi viesti, klo 9:12:41:

Olen nähnyt Piri-herran kylvyssä. Ihanaa! 

Molempien viestien mukana seurasi pari kelmeää kuvaa, jotka kiistatta todistavat sekä Pirin, että myös Hannun olevan kylpyläksi luokiteltavissa tiloissa. 


Todiste #1



Todiste #2

Samaan hengenvetoon voi todeta, että Piri on luopunut ykkösasunnostaan ja pitää tällä erää mökin itsellään. Pääasunto lienee mökin ympärille rakennettu henkilökunnan asunto. 

Ennen kuin Piri luopui ykkösasunnostaan, ehti myös Pesonen vierailemaan siellä. Ehkä juuri Pesosen vierailu sai Pirin luopumaan, sillä Petski ei järin tyytyväiseltä vaikuttanut mitä tulee asunnon mukavuuteen.

 

Pesonen Pirin kämpillä

 


 


8 kommenttia:

  1. Onkohan Piri voittanut lotossa, kun noin vaihtelee asuntoja ja käy matkoilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tiedä. Olisiko pitänyt vaan hieman pidemmän hiihtoloman? Vuokra-asuntoja? -henkilökunta-

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Vaikka luulisi kuinka tuntevan kissansa ja niiden käyttäymisen, niin aina ne jaksavat yllättää ja keksiä uusia juttuja. Vuosien saatossa on ollut jännä katsoa, kuinka tällaisessa useamman kissan taloudessa kaveruudet vaihtelevat ja kehittyvät. Ei se nyt ihan tähän postaukseen liity, mutta tulipa mieleen. -henkilökunta-

      Poista
  3. Pesonen Pirin kämpillä. :DDDD Heillä on selvästi eri kriteerit sen suhteen, mikä on asunnossa hyväksyttävää ja mikä ei.

    Siellä on kyllä harvinaisen tunkeileva paparazzi, kun kylpijöitä kuvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattoi olla vuokra-asunto, kun nyt on kokonaan pois. Pesonen ei selvästi asunnosta välittänyt:)
      Paparazzi puolustautuu ja toteaa, ettei vettä oltu vielä laskettu:)


      Poista
  4. Onkohan Piri ryhtynyt asuntosijoittajaksi ja vuokrannut tämän asunnon Pesoselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luettiin Pesoselle kuntoarvio, mm. katto puuttuu - Pesonen arvostaa kattoa pään päällä, eikä kauppoja tullut, ei edes vuokralle:) -henkilökunta-

      Poista