perjantai 9. huhtikuuta 2021

Tila haltuun!

Eilen kun aurinko paistoi täydeltä silmäterältä, Pesonen oli tuttuun tapaan rantautunut sängylle ja kahlinnut itsensä peiton päälle kuin oksainen uppotukki rantakivikkoon. Siinä se hieman heilahteli veden pärskyessä - heilahteli sen verran, että pelotteli herkimmät kalat sivummalle. Pesonen oli vallannut tilan haltuun!


Pesonen valtaa tilaa, Laku katsoo parhaaksi häipyä


Laku ei moisessa tyrskeessä viihtynyt, vaan otti vikkelät askeleet ja häipyi. Sitä ennen Jetta ja Piri olivat hakeneet omat rauhaisemmat aurinkorannat toisesta huoneesta. Jetta makasi silakkatynnyrin päällä haja-auringossa ja Piri pötkötteli kovan tuolin viimeisellä valopilkulla. 


Jetta vanhan silakkatynnyrin päällä



Piri viimeisellä aurinkopisteellä

Pesonen makasi omissa oloissaan haaksirikkoutuneena ja täysin voipuneena - ja täysin tyytyväisenä omissa oloissaan. Voi tätä onnetonta raukeutta! 


Ooo, voi tätä raukeutta, puhisee Pesonen



2 kommenttia:

  1. Aurinko ja vaihtelevat auringonottoläikät. <3 Silakkatynnyri on hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko, tuo muinainen lämmönlähde - tänään ei ole aurinko paistanut, vaan lumi kuormittanut koko tienoon. Ei siis ihme, että aurinko paistaessaan hurmaa nelijalkaiset ja siitä nautitaan mitä ihmeemmissä paikoissa. Pesonen osaa ottaa auringosta kaiken irti ja välillä makaa ihan X:nä:)

      Silakkatynnyri on kiva, mutta vuosi toisensa perään se ei tahdo löytää paikkaansa, eikä oikein tarkoitustakaan. Ehkä jonain päivänä sekin yllättää:) -henkilökunta-

      Poista