perjantai 13. toukokuuta 2016

Kissamaisia tavaroita

Vuoden alussa kävimme lävitse talouden kissamaisia tavaroita ja jotain pääsi livahtamaan katseiden alta ohitse. Tässä kissamaisia tavaroita - sarjaan lisäyksiä: 


Ei ihme, että nämä jäivät vuoden alun katsauksesta pois, sillä tämä tuote on mitä suuressa määrin sidonnainen lämpöön. Kaksi lasinalustaa ovat parvekkeella pikkupöydällä odottamassa ensimmäisiä parvekekahveja. Olen aina hieman ihmetellyt lasinalustojen käyttötarvetta, mutta aina kun siihen kuppinsa tai kipponsa laskee, on se mukavaa. Varsinkin silloin kun vieraissa kuppi jättää jälkeen sen puoliympyrän tahra, kun nestettä on läikkynyt reunan ylitse. Lasinalustat ovat lasia ja esim. posliinikupin laskiessa, kuuluu pieni iloinen kilahdus. Ääni hieno ja hentoine, kuin parhaasta automainoksesta, joissa mainostetaan 37 000 euron autonovea. Lystikkäästä, mutta hieman pelottavasta kuvasta väkinäinen plussa.Kello löytyi akvaario-kaapin laatikostosta. Se on joutunut, sinne vandalismin vuoksi, sillä jostain syystä kissat tykkäsivät tyrkkiä sitä pöydältä alas. Itse kello harrastaa myös vandalismia, sillä siinä on erittäin ärsyttävä titititititititiiii... herätysääni. Ei se perinteinen titititi, vaan paljon pahempi. Kellolle etsitään nyt uutta paikkaa, missä sen ei tarvitse titityttää, koska viisaristossa oleva kuva on tyrmäävän kaunis ja kellon paikka ei ole laatikossa. Aika näyttää.

Tämä pehmokissa löysi heti paikkansa auton etuikkunan luota. Se on ostettu Oitista, nyt jo lopetetulta Hausjärven eläinsuojeluyhdistyksen kirpputorilta. Samassa sympaattisessa puutalossa toimi myös kissatalo. Juoksevaa vettä talossa ei ollut, vaan vapaaehtoiset kissatalon "työntekijät" toivat veden itse kanistereissa. Kissoilla oli narisevassa puutalossa pienestä vesiongelmasta riippumatta kodinläheiset oltavat. Sittemmin alueen ja ympäristön kissat ovat joutuneet tyytymään laitosmaisempiin tiloihin, n. 20 km pidemmälle siirrettyyn kissataloon. Tämä pehmokissa on muisto Oitin kissatalosta, piha-alueesta ja kirpparista.  PS. alueen (Hausjärven esy) eläinsuojeluyhdistys jatkaa toki toimintaansa.Edelliset kissamaiset tavarat löytyvät seuraavista linkeistä:
4 kommenttia:

 1. Onpa nätti kello! Ja tuollaiselle alustalle kyllä mielellään kuppinsa laskisi. - Emäntä

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti kello! Ja tuollaiselle alustalle kyllä mielellään kuppinsa laskisi. - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. En pääse tuosta linkistä 1/4 keittiöön

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Painovirhe paholainen lienee nyt korjattu. Jep, jos lasinalusta täytyy olla, niin miksei tuollainen kiva kissakuvallinen!

   Poista