perjantai 20. toukokuuta 2016

Pesosen kuulumisia

Pesosen ensimmäinen ulkoilu pari viikkoa sitten oli pieni muotoinen merkkitapaus. Se meni loistavasti. Hieman jännitettiin, aloittaako Pesonen ulko-oven hakkaamisen kun kerta lenkkeilyn makuun pääsi. Ei aloittanut - parin viikon aikana ei ole pienintäkään merkkiä ollut halusta painua uudelleen ulos. Eikä Pesosta ole uudelleen ulos vielä vietykkään. Yhtenä syynä siihen on Lakun reagointi. Laku lienee ulkoilusta sen verran hätääntynyt että aloitti merkkailun oikein urakalla. Laku on herkkä kaveri. Nyt normalisoimme tilannetta ja katsomme jatkon uudelleen.

Pesonen kävi nuuhkimassa tomaatin taimet ja totesi
niiden olevan auttamatta myöhässä
Pesonen on viime päivinä ollut varsin "oma itsensä". Juuri äsken selän takana Petsku etsi kiipeilyreittiä, mutta pienen avustuksen ja ohjaamisen jälkeen Petsku päätti jättää kiipeilyt tekemättä. Pesonen on kuitenkin ollut varsin tuttu näky mm. keittiön pöydällä. Siellä Pesonen on vieraillut jo niin monesti, että luotto siihen, että rouva tulee pöydältä oikein päin alas on luja. Aina välillä Pesonen ajautuu paikkoihin, joissa ei ole aikoihin käynyt ja silloin sydän hieman syrjällä odottaa Pesosen alastulo ratkaisua. Välillä nähdään melko hurjia loikkia! 

PesonenTänään alkoi naurattamaan pe-päivän siivous ja miten Pesonen siihen reagoi. Aivan kissan tyynesti Pesonen tallustelee huutavan imurin vieressä kuin mitään kummempaa tapahtuisi. Mikäli johtokasa tulee reitillä eteen, Pesonen nostelee hieman koipiaan ja jatkaa matkaa. 

Meno Pesonen kanssa on mukavaa, eikä sitä tapittavaa naamaa voi olla ihailematta. Voi kun tietäisi mitä Petsku meistä miettii? Kone selvästi raksuttaa koko ajan!

Power Of Nature (tonnikala & vihannes) 100g

Asteikko
1-5 tassua
Kuukausi sitten Eläinystävämessuilta tarttui tuliaisruuaksi Power of naturen tonnikala & vihannes (100g) ateria. Hetkellinen kokeilu jäi pysyväksi kokeiluksi, sillä tämä koostumukseltaan silkkinen, jopa vanukkainen ruoka ei sinällään kelvannut kenellekään. Pesonen ja Laku nuolivat hieman nesteitä ja Tippa vaivautui nuuhkaisemaan. Illalla Laku kävi näykkäisemmässä jonkun palasen, mutta pääosin siihen jäi. Karuun lopputulokseen saattoi vaikuttaa päivällä tarjoiltu maukas seiti-ateria.

2 kommenttia:

  1. Mistä ihmeestä Pesonen tietää mihin on loikkaamassa ja mihin tassut osuvat alas tullessa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa se! Jos nyt joskus sattuu millimitta hieman pettämään, niin silloin ravistetaan päätä ja jatketaan matkaa. Tosiasiassa näitä kolhuja ei juurikaan tule!

      Poista