maanantai 3. lokakuuta 2016

Ajatuksella eloa!

Tiistai 4.10 on eläinten päivä ja siitä alkaa eläinten viikko, joka kestää Aleksis Kiven päivään. Viimeistään eläinten päivänä voisimme katsoa kavereitamme silmiin ja kysellä, että miten menee? Kuulostella mitä voisimme tehdä arjessa paremmin, jotta eläinystävämme viihtyisivät. Voisimme sammuttaa television ja keskittyä leikittämään edes vartiksi kissaamme tai viedä koiramme ulos, kun koira sitä oikeasti tahtoo. Pidetään huolta kavereistamme, niin nekin pitävät meistä.

Eläinten viikolla on mahdollisuus osallistua moniin eläinsuojeluyhdistysten järjestämiin tapahtumiin; avoimiin oviin, myyjäisiin jne.. Kissatalot ovat tyytyväisiä mikäli ihmiset muistavat järjestöjä muulloinkin ja ottavat mielellään vastaan mm. ruokaa, hiekkaa, siivousvälineitä, tekstiilejä jne... Tarvikelistat kannattaa tarkastaa eläinsuojeluyhdistysten nettisivuilta. Nykyään monissa paikoissa voi liittyä tietyn löytöeläimen kummiksi ja eritoten loppuvuonna kannattaa olla eläinsuojeluyhdistyksiin yhteydessä, sillä joulun varmat lahjat eli vuosikalenterit 2017 saapuvat taloille pikkuhiljaa. Vink vink!

Hämeenlinna Kissatalo Kattila otti varaslähdön eläinten viikolle ja järjesti myyjäiset paria päivää aiemmin. Kannatti käydä, sillä pöydät notkuivat mitä herkullisemman näköisiä ja makuisia sienipiiraita ja kakkuja. Arpajaispöydässä sai kokeilla onnen kiertoa - kaikki voittivat, sillä tuotto meni kissatalon asukeille. Sivupöydillä oli eritoten persoonallisia keittiötuotteita, joita ei marketeista löydy. Lopuksi, ulkona auringonpaisteessa, sai loput kolikot vaihtaa suussa sulavaan vohveliannokseen.

Muistakaamme siis elellä ajatuksella tuleva viikko!


2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin, kunnioitan ja arvostan omaa kissaani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesonen porukoineen taputtaa tassujaan yhteen; hyvä mummo ja mummon kissa!

      Poista