maanantai 1. tammikuuta 2018

Katsaus

Vuoden ensimmäiset kissan askeleet on otettu. Nyt nukutaan. Petski söi aamupalaksi liki 100 g kanaa ja kuukahti onnellisena petiinsä. Keskiyön tiukimmat hetket menivät nopeasti ja koko eilisilta meni kaiken kaikkiaan hienosti. Piriä taisi pelottaa eniten ja Piri viettikin illan pääosin ammeen alla. Hannu hieman kuikuili ympäriinsä, mutta esim. Laku ei malttanut ikkunan ääreltä pysyä poissa. Vuosi 2017 tampattiin ja vuodelle 2018 avattiin ovi.

Mennyt vuosi oli pitkälti oleilua. Uusi pesukone tuli, mutta se todettiin edeltäjäänsä hiljaisemmaksi, vuoden alussa kadonneen kissan loukutus vei ison osan ajasta ja naapuriin muutti koira. Loppukesästä ihmeteltiin Perttu P Perunan (siili) seikkailuja. Ei suuria kuvioita. 

Tulevasta vuodesta tullee äänekkäämpi ja näin ollen enemmän häiriöitä, sillä talo menee remonttiin. Se kirvoittanee monta kipakkaa blogi-tekstiä. Muuten bloggaajan listalla on nyt jo mm. vuoden 2017 menot, pari lääkärireissua, yksi mielenkiintoinen kokeilu ja erikoinen bongaus! 

Kissojen kanssa eletään pitkälti hetkessä. Rokotukset yms ovat pitkälti tiedossa, mutta muuten elämä näiden kanssa on melko nopeatempoista. Vuosi 2018 saattaa tuoda suurenkin muutoksen, mutta siitä ei edes henkilökunta vielä tiedä. 

Kissat vanhenevat. Laku täyttää viisi vuotta ja jaloista pitäisi pentumainen vauhti karista pikku hiljaa pois. Talo hiljenee. Vai hiljeneekö? Tippa tykkää nukkua paljon, mutta hetkessä tämä räjähtävän virkeä tyttö juoksee hajujaan karkuun. Petski jatkaa törmäilyjä tuolin jalkoihin, mutta samalla löytää kaikki uudet tasot jotka taloon kannetaan. Jetta tulee yhä useammain rapsutettavaksi. Kaikesta tästä ja paljon muusta tulemme kertomaan teille. 

Itse blogiin ei ole tule muutoksia. Jutut ja kuvat ovat tuttuja. Samoin Pesosen facebook pysyy samanlaisena. Kommenteihin, kysymyksiin ja muihin asioihin vastaillaan. Ideoita, haasteita, juttuvinkkejä jne... saa tarjoilla. Vastaukset saattavat välillä kestää, sillä elo täällä on verkkaista. Toimitus ei omista Pipsaa (älypuhelinta) ja kaikki kommentointi tapahtuu pöytäkoneen kautta pienellä viiveellä. Mikäs tässä kiirus on. 

Pesosen porukka haluaa kiittää lukijoitaan ja kanssakavereita kaikista kommenteista, myötäeloista ja omista blogeistaan. Tästä tämä taas lähtee. Tai.. hetkinen.. venytellään hieman ja sitten.. no mennään syömään ensin. Kahvit. Aha, vessan siivous.  


Pesonen - tammikuun blogikalenteri tyttö -
  

8 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno kalenterityttö seinällä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vähintäänkin yhtä tyylikäs porukka odottaa vuoroaan!

   Poista
 2. Blogi on oikein hyvä näin: muutoksia ei tarvita mutta otetaan hyvällä vastaan, jos niitä tulee. Kiitos viime vuodesta, uutta odotellaan innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtökohtainen tarkoitus blogille oli se, että kerromme sokean kissan (Pesosen) elämästä - kuinka se pärjää. No, siitä on hieman rönsyilty, mutta se on tällaisessa isommassa porukassa varsin loogista. Ja tyytyväisiä olemme, mikäli joku on saanut vinkkejä, neuvoja tai rohkaistunut. Jatkamme samaa rataa. Kissat kertovat, me kirjoitamme ja kuvaamme. -henkilökunta-

   Poista
 3. Heiii, ihana Pesonen poseeraa jo meidänkin seinällä! <3 Terkkuja tammikuun kalenteritytölle marraskuun karvaturreilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut välitetään Petskille. Hieno kalenterimatka tulee tästä vuodesta, kun kuukauden välein seinällä vaihtuu blogeista tutut tyypit. Siinä on jotain juhlavaa!

   Poista
 4. Meilläkin on Petskin kuva seinällä!
  Kuulostaa mukavalta suunnitelmalta tälle vuodelle, odotamme mielenkiinnolla uusia kertomuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kalenterista!
   Vuoden ensimmäiset kertomukset ovat kohta työn alla. Voi toki olla, että "etusivu menee vielä uusiksi". Hektistähän tämä näiden kanssa. -henkilökunta-

   Poista