perjantai 2. maaliskuuta 2018

Täysikuu, kevätaurinko vai Pesonen ihan itse?

Missä mikä on, ihmettelee Pesonen

Täysikuu, kevätaurinko vai Pesonen ihan itse? 
Taas vietettiin Pesosen seurassa hauska pari minuuttinen, kun Petski mennä vouhotti. 

Homma alkoi käyskentelyllä, kun Pesonen etsi jotain. Nurkat, kolot ja kulmat 
käytiin lävitse. Välillä raavittiin koko pituuden voimin jykevää tolppaa. Sitten alkoi kirahtelu - pallo siis hukassa. Palloa heitettiin ja sillä pelattiin. Ei suurta derbyä, sellaista korttelipalloa.

Valitseeko Pesonen pallon, raapimapuun vai Lakun?
 Vai kaikki kerralla?
Vihreä huone, pallo ja Pesonen - tasapainohan siinä menee!




Tänne!

Pehmopalloa suussa roikottaen Pesonen vaihtoi huonetta ja jatkoi leikkiä tuokion verran, kunnes Sofi ja Laku piipahti paikalle. Pallo vaihtui Lakuun, josta Pesonen sai niskaotteella painikaverin. Välillä Laku "pakeni" huoneesta, tullen samalla takaisin. Sillä välin Pesonen ruuvasi lisää virtaa. "Lisää painia", kinusi Pesonen ja seurasi jo huoneesta jälleen kerran pakenevaa Lakua. 


Laku, lisää! Nyt painitaan!


Laku, lisää! Nyt painitaan!



Vähitellen puuhakas pari minuuttinen hyytyi. Olohuoneen puolella Pesoselle heitettiin vielä pari kertaa palloa, mutta leikki ei enää kiinnostanut. Istualtaan Pesonen ilmoitti, että puuhakas pariminuuttinen on nyt ohi. Pallo tuli ilmasta alas ja siirtyi lepäämään.


Tattis, tämä oli tässä. Nyt pallokin voi tulla ilmasta alas.

4 kommenttia:

  1. Ootte niin ihania :) Mahtava päivitys!

    VastaaPoista
  2. Pesonen <3 Aivan ihana tuo kuva jossa Laku jo korvat vinossa kävelee pois ja Pesonen vaan seuraa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kuva kertoo paljon. Tilanne oli juuri tuollainen kun sen hokasit. Laku lähti tilanteesta hieman jo pakoon, mutta Pesosella olisi painitassu vielä vähän vipattanut.

      Välillä tulee hieman koomisen oloisia tilanteita, kun sokea kissa jahtaa muita tai saa muuten vain hyppimään pois edestä. Siinä on tietysti myös rutkasti iloa seassa, sillä se kertoo Pesosen luonteesta ja olosta. Pesonen elää täyttä kissan elämää!

      Poista