tiistai 27. helmikuuta 2018

Uutta kuosia lattialle

Laku (vas.) ja Sofi uusien mattojen maailmassa

Uutta kuosia pintaan eli nyt tuli tarpeeksi hyvä mattotarjous. Matot on meillä kovassa käytössä ja kuluvat tavallaan melko nopeasti. Edelliset matot olivat perin ei kissaystävälliset, koska varsinkin tummat kissat "hukkuivat" niihin helpohkosti. Hämärässä ja pimeässä oli vaara, että vahingossa kolhaistiin jotakuta (varsinkin Tippaa). Kolhuja ei onneksi tullut - sitä vastoin enemmänkin henkilökunnan akrobaattisia väistöliikkeitä! Lisäksi valokuvaukseen mattojen riitaisa tausta ei sopinut laisinkaan. Paras paikka vanhoilla matoilla on ollut kuusen alusmattona. 

Laku syventyy uusiin mattoihin hieman tarkemmin

Mattoja täytyy olla tietty luku ja tietyssä paikassa, sillä ne kertovat Pesoselle hänen reittinsä. Pesonen suunnistaa mattojen mukaan, niiden sijoittelun ja niiden reunojen. 

Edelliset matot kuluessaan tuntuivat sitovan kaiken hienon hiukan ja pölyn, kunnes ne päättivät heittää kaiken pölynä ilmaan. Uusien mattojen kuosi on kovempi ja todennäköisesti helpompi imuroida, tiedä sitten mihin se pöly ja hiekka häviävät? 

Vaaleat pinnat lisäävät valoa ja pirteyttä. Niissä näkyvät paremmin jarrustusjäljet ja oksennukset. Se on elämää. 

Pesonen testaa maton makuurakenteita

Olkaa hyvä kissat! Laittakaa uudet matot rullalle ja kovalle käytölle. Saa raapia ja rapsuttaa!


4 kommenttia:

 1. Onkp niissä matoissa hyvä tassutuntuma juostessa? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tassutuntuma juostessa ja raapiessa - tuntuu kissat tykkäävän -henkilökunta-

   Poista
 2. Nuo tuollaiset matot on ihan parhaita raapima-alustoja! Pöly ja hiekka häviää mihin häviää, kissaa ei kiinnosta. :) -Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meniköhän matot oikein, kun laitettiin vaakatasoon. Olisi pitänyt ostaa purkki mattoliimaa ja laittaa ne seinille! Olisi se pöly ja hiekkakin löytynyt, kun ei kiipeä seinille. -henkilökunta-

   Poista