sunnuntai 4. helmikuuta 2018

T4-kissa / Hoopo - mitä kuuluu nyt

Pesosen blogista tutun kissa-tädin kissa Hoopo kävi 2017 syyskuussa Vet4cat - klinikalla radiojodihoidossa ja lokakuussa kaikki tulokset olivat pudonneet vauhdilla niihin kuuluviin viitearvoihin. Tuo lokakuinen verikoe tulos ei vielä kertonut koko totuutta. 

Pari viikkoa sitten oli jälleen uuden verikokeen aika. Tällä hetkellä T4 - arvo on 25,9 (viitearvo 10-60). Syyskuussa T4 - arvo oli 63,2 ja lokakuussa 28.8. SDMA on 12 (viitearvo 0-14) ja UREA 12,2 (viitearvo 5,7-13,5). Kreatiniini (206) on lievän munuaisongelman vuoksi odotetusti noussut hieman yli viitearvon (viitearvo 80-203). 

Jäljellä on vielä yksi kontrollikäynti, mutta tällä erää näyttää siltä, että Hoopo on kunnossa!

Kun tiedustelimme Hoopon yleistä vointia, Hoopo yllätti ja lähetti meille kirjeen:Hei!
  
Kävin taas verikokeessa ja tulokset olivat hyvät. Se on helpotus, sillä en aio juosta alvariinsa noissa kokeissa. Nytkin yritin paeta tilannetta kiipeämällä mammaa pitkin karkuun, muttei se auttanut. Maaliskuun kokeisiin pitää miettiä joku uusi taktiikka.

Painoni oli noussut puoli kiloa ja eläinlääkäri oli siitä kovin iloinen. Itsekin tunnen olevani taas ihan kissan kokoinen.

Mamman mielestä nukun nykyään aika paljon, mutta niin olen kyllä aina tehnyt ja nukkuuhan hän itsekin talvella enemmän. Lämmitän häntä samalla kun telkkaria katsellaan ja loikoillaan.

Vanhemmiten olen tullut muutenkin mukavuuden haluiseksi, aina en viitsi syömäänkään nousta vaan odottelen pöytiin tarjoilua. Me kun ollaan syöty pikkusiskon kanssa eri ruokaa jo monta vuotta, niin mamman oli pakko luopua seisovan pöydän pidosta ja järjestää monta kattausta päivässä. Välillä vähän turhankin tiuhaan jos minulta kysytään.

En minä pelkästään loikoile, väillä kirmailen oikein kunnolla pitkin piironkeja ja selkänojia. Pitää välillä vähän lihaksia verytellä. Mamma ottaa vähän maltillisemmin.

Pikkusiskoskin kyljessä tykkään nykyään nukkua, sillä oli kuulemma ollut ikävä silloin syyskuussa kun kävin reissussa Tampereella.
Kaikki hyvin siis täällä ; )

T: Hoopo
Aiemmat Hoopo - postaukset

8 kommenttia:

 1. Hienoa että hoito on selkeästi suttsaut! Uutta taktiikkaa suunnittelemaan seuraavaan kokeeseen 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viedään terveiset perille - taktiikan suunnitelussa emme auta, sillä kerran vielä olisi käytävä. Olisiko joku herkku tarjolla, mikäli käynti on simppeli?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pyrimme kertomaan kaiken oleellisen ja toivottavasti siitä on muille hyötyä. -toimitus-

   Poista
 3. Hoopolla ei mene ollenkaan hassummin 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun kotonakin on piironkeja ja selkänojia ja nojaavia selkiä! Hienosti menee Hoopolla - kerromme terveiset!

   Poista
 4. Jee, Hoopollepas kuuluu hyvää. Iloinen uutinen! :)

  VastaaPoista