lauantai 17. helmikuuta 2018

Funny Butterfly


Funny Butterfly - Perhonen

Pesosen porukoilla hypättiin yli koiran kakkaisen kevään, suoraan kesään, kun taloon lehahti postiautosta Zooplussalta tilattu aktivointilelu Funny Butterfly - tuttavallisesti Perhonen.  

Henkilökunta oli nähnyt eläinsuojeluyhdistyksen nettisivulla videon, jossa pennut leikkivät kyseisellä lelulla ja siitä tuumannut, että myös tämän talouden "pennut" olisivat perhosesta kiinnostuneita. 

Kaikkia kiinnosti alkuasetelma, jossa hampaat irvessä yritettiin saada patterikantta auki. Mikäli sopivia pattereita (3 kpl pikkurilliparistoja) ei löydy kotilaatikoista, kesä antaa odotuttaa, sillä patterit eivät kuulu hintaan. Lisäksi pattereiden asentamiseen tarvitsee pienen ristipäämeisselin. 

Piri on innostunut...

Kun paketti oli kasassa ja perhonen oli tukevassa, läpimitaltaan 25cm jalustassa lattialla, alkoi perhosen metsästys. Oletus, että meidän 4 ½ - vuotias Sofi-pentu kiinnostuisi välittömästi, osui oikeaan. Lakua pelotti. Lakua pelotti perhosesta lähtevä pörinä ja surina. Laku pakitteli ja meni sivummalle seuraamaan. Lakua pelotti ihan oikeasti tämä villieläin. 


Sofi vauhdissa Perhosen kanssa


Perhonen lentää ja lehahtelee ympyrää melkoisella vauhdilla, mutta on hallittavissa. Jousi jonka päässä perhonen on, on herkkä. Tassun läimäisy palauttaa perhosta taaksepäin ja tekee saalistuksesta mielenkiintoisampaa. Perhonen on pehmeää materiaalia, eikä suoranaisia vaarallisia osia ole. Ääni laitteella on paikoin hieman riipivä, mutta paikoin myös hellyyttävä. 

Pesonen kiusaantui koko touhusta ja hävisi jonnekin takavasemmalle toiseen huoneeseen. Nyt leikkiin oli yhtynyt myös hieman puolivahingossa perhoseen törmännyt Jetta. Sivummalla Piri takoi kaikkea, jonka näki lattialla ja yhdisti sen tähän kokonaiskuvaan. Hannulla meni hetki, kunnes rohkaistui kokeilemaan onneaan. Hannu, joka käyttää yleensä taktiikkaa "makuulle ja odota", pysyi nyt tomerasti istuvaltaan ja otti tilanteen haltuun. Perhonen oli hetkessä kiinni. 

Jetan tyylinäyte


Perhonen on näin parin illan kokemuksen jälkeen ottanut paikkansa. Myös Laku on rohkaistunut ja tullut leikkimään, eikä Pesonenkaan kiusaannu ja poistu paikalta. Se mikä perhosen todellinen kiinnostus on, selviää ajan myötä. Nyt kiinnostaa ja innostaa.


"Nyt tarkkana", tuumii Hannu


Hinta ei ollut kova. Zooplussan kautta se maksoi 11,99:- (ovh 19,99:-). Pakettiin kuuluu neljä eri perhosta ja jos saalistus käy oikein kovaksi ja perhosia tärveltyy, lisäperhosia voi tilata lisää. Setti (4 kpl) maksaa maltillisesti ovh. 4.99:-. 

Kesä kuuluu kaikille, jopa sisäkissalle, vaikka vettä sataisi. Nyt kesän voi tilata kotiin. Viltti lattialle, linnunlaulu cd soimaan ja rasvat naamaan. Hyvää kesää! 


10 kommenttia:

 1. Me tuota juuri miehen kanssa katseltiin, mietittiin mahtaisiko meidän kissat tykätä. Ilmeisen suosittu tämä on ymmärtääkseni ollut kissojen keskuudesa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikella tietysti oma aikansa, mutta vielä jaksaa kiinnostaa. Onhan tämä hieman eri härpäke, kuin tavalliset pehmopallot tai narulelut. PS. aiheeseen tulossa vielä uusi postaus. Vink vink. -henkilökunta-

   Poista
 2. Hauska perhoslelu! Voin kyllä kuvitella, että äänimaailma alkaisi jossain vaiheessa ottamaan aivoon, jos ei kissoja niin sitten ihmisiä. :) Mutta saisihan sen sitten kiinni, kai. Jos raaskii kissoilta riistää ilon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappia painamalla perhonen hiljenee, mutta ei pysähdy. Tarkoittaen, että lelu on niin herkkä, että sillä pystyy vielä hennosti leikkimään. Kissat eivät taida paljon Butterflyn äänimaailmasta piitata - päinvastoin, kipittävät paikalle kun pörinä alkaa! -henkilökunta-

   Poista
 3. Mä rakastan perhosia; vähän makeen näköinen lelu! Ai teillä on nyt sitten kesä jo; aika hyvä lisäetu lelulla! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä tuli, se oli hieman yllätys. Ei kärpästen, vaan perhosten pörinää! -henkilökunta-

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu, perhoset ovat mukavia. Annetaan kissoille näitä mekaanisia. -henkilökunta-

   Poista
 5. No voishan tuo kelvata ennen kuin oikeita pörriäisiä ilmaantuu 😀 - Sofi ja Olga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällä pärjää, vaikka oikeitakin olisi. PS. kohta tulee liikkuvaa kuvaa.... -henkilökunta-

   Poista