torstai 10. toukokuuta 2018

Baari on auki!!!

Mitä nyt on tapahtumassa, jotain on tapahtumassa!

Mistä nuo kissat tiesivät!? Käyttäytyivät tällä kertaa aivan eri tavalla! Heti kun henkilökunnan edustaja tuli "roskienvienti" reissulta takaisin, iskivät kaikki eteisessä kiinni. No joo, olisiko ollut vain villi arvaus kissojen käyttäytymisessä tai muuten vain katsottu kissamaisten silmälasien lävitse touhua, mutta jotain oli ilmassa!

Oli miten oli, taas sitä vihreää herkkua kasvaa mättäinä ja näin olemme saaneet tämän kauden ruoho-baarin avattua!

Pirillä kysyvä ilme. Olenko
asiakas?

Seitsemälle kissalle ruohon tarjoaminen ei ole mikään pikku-juttu. Yksi on sokea ja näykkii sormesta, yksi näkee ja näykkii ahneuksissaan sormesta ja yksi tarraa tassuillaan niin ettei ole muistanut laittaa kynsiään jemmaan. Loput neljä pörräävät muuten vain mielipuolisesti ja kaikki seitsemän pörräävät niin, että varmasti saavat kortensa. Jokaisella on oma ahne taktiikkansa. Tuoreen ruohon voittanutta ei ole.

Pesonen, Sofi ja Laku tunkemassa apajille

Kahteen pekkaan ruohon tarjoaminen täytyy hoitaa. Se täytyy hoitaa niin, että kaikki ovat tyytyväisiä, kaikki saavat osansa. Reilu meininki. Jepu on hieman sivummalla ja se täytyy erikseen huomata, samoin Pesonen jolla hieman kestää. Ensin Petski tutustuu korteen, nuuhkii sitä, saattaa nuuhkia sormea ja miettii mikä mikin on. Samalla täytyy pitää muita ahneita suita loitommalla. Sitten Petski näykkäisee, ruohoa tai sormea ja toivottavasti näykkäisee ruohoa niin, että saa sen suuhunsa. Jos ruoho putoaa, homma alkaa uudestaan. 

Sofilla kieli solmussa ja oikealla Piri yrittää pitää puolensa.


Tämän jälkeen alkaa oksennus-show. Ensimmäiset kuolan sekaiset vihreät viivat on helppo siivota, jonka jälkeen "annetaan ajan vaikuttaa" ja tämän jälkeen siivotaan jo vatsassa hieman pyörähtäneitä rusehtavampia yrjöjä. 

Hektistä. Ja kun kissat tottuvat, tulevat ne herkemmin ja herkemmin ovelle vastaan. Kysyvät ilmeet, "toitteko taas?". Reidessä roikkuva kissa kertoo siitä, että tupollinen ruohoa on taskussa. 

Näin. Tämän tradition alkaminen tietää kesää. Ja mitä niihin oksennuksiin tulee, niihinkin tottuu. Hyvää kesää!

Hannu haukkaa kesää!4 kommenttia:

 1. Olette oikeassa, kesässä parasta on ruoho!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, raikas ruoho on aina paikallaan! Hyvä startti saatiin! -henkilökunta-

   Poista
 2. Ruoho ja oksennusshow, kyllä. Ensin on niin mukavaa ja sitten ...ei.

  Teillä on vielä useampi tyyppi, joiden puklauksia vahtia: miten voi onnistua? Täällä on sentään vain kaksi kissahenkilöä, joita kärrätä pois keskeltä mattoa, kun uhkaava yökkiminen alkaa, ja silti ei aina ehdi molempia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä nukutaan vähemmän :). Ruoho kuuluu kesän ohjelmaa, siinä missä kärpäset, sun muut hauskat, ettei sitä ilman voi olla. Se on hauska tarjota kissoille jotain todella tuoretta ja onhan se mukava itsekin nuuskutella vasta rapsastua ruohotuppoa. Kokeilkaa!

   Poista