perjantai 4. toukokuuta 2018

Kelmutettu aurinko

Nyt on Pesonen kiukkuinen tai ainakin harmissaan, sillä auringo on toistaiseksi kelmutettu. Taloyhtiössä on julkisivuremontti ja osa ikkunoista on kelmutettu siksi aikaa kun ulkoseiniä rapataan. Tässä tapauksessa se tarkoittaa sitä, että huoneistomme aurinkoisimman huoneen, eli Vihreän huoneen ja samalla Petskin hiekkarantahuoneen ikkuna on ollut jo parisen viikkoa kelmun peitossa. Aurinko, vaikka se paistaisi, niin se ei paksun harmaata kelmua läpäise kuin hennosti hieman hohkaen. Lämpöä ei tule totutusti, vaan pikemmin hiostavasti. Keljuttaa. 

Muovit heti pois, vaatii Pesonen 

Eipä kyllä ole aurinkokaan paljon paistellut - vaan nyt on luvattu toisin! Viikon päähän ilmatieteenlaitos lupailee jopa 23 asteen lämpöjä ja jo aikaisemminkin vallan mukavaa auringon paistetta! Petskin kelejä. Valoa lienee muutenkin ikkunan takana, sillä peittäviä muovikalvoja on lupailtu pikkuhiljaa pois ikkunoista. 

Pesonen on malttamaton, sillä sisäkissan kesä on lyhyt ja varjoisa ja Petskille soisi jokaisen auringon säteen joka vaan on tarjolla! "Tulkoon rapparit ja tulkoon aurinko", huutaa Pesonen!


Petskille ei kameran salamavalo riitä, vaan aurinkoa
pitäisi saada! Sofi vieressä on yhtä mieltä.

4 kommenttia:

 1. Meille tulee kans julkisivuremppa. Talo hupussa kuukausia. HUOKAUS. Miten me selvitään?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioilla on tapana järjestyä. Jos lämmin kesä tulee, niin tuuletinkauppaan lienee asiaa. Aluksi jotkut kolinat ja muut työäänet hieman jännittivät, mutta nyt on kissat melko hyvin jo tottuneet. Aika paljon viettävät aikaa ikkunoissa, niissä mistä näkee ulos. Varmuudeksi joku turvapaikka lienee hyvä olla. Kyllä te sen handlaatte (silmänisku hymiö). T Petski porukoineen-

   Poista
 2. Tsemppiä loppuremontista selviämiselle! Toivottavasti aurinko tulee takaisin pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelmussa teipit pettivät ja aurinko tuli tänään esille! Ja heti oli Pesonen lattialla pötköllään. Hienoa! -henkilökunta-

   Poista