lauantai 16. kesäkuuta 2018

Last season

Yksi pääsky ei kesää tee (vaikka tekeekin!), eikä Robo fish korvaa oikeaa kalaa (ei). Jälkimmäinen sanonta osuu enemmän oikeaan, sillä kaapista kaivettu vanha tuttavamme Robo fish ei olisi vähempää voinut kiinnostaa.

Sofi käy tarkastamassa tilanteen

Robo fishin yksi heikkouksista on pattereiden menekki ja osalta sen vuoksi se ollut jo jonkin tovin kaapissa kuivalla maalla. Odotimme kuitenkin, että kalan paluu olisi herkistänyt kissoja hurjimpiin leikkeihin, mutta kuin piste pyrstön päällä, Jetta tyytyi vain haukottelemaan! Edes pyrstön kutkuttava hetkutus ja siitä lähtevä läpsytys ei saanut kissoihin värinää.

Ääööääää... Jettaa kiinnostaa...

Sofi oli innokkain tai sitten vain päätti kokeilla kuinka lämmintä uimavesi on. Laku liekö ollut unessa kun niin silmät seisoivat päässä ja koko ukko tuntui olevan tyystin muissa maailmoissa. Pesonen pyörähti vain kohteliasta uteliasuuttaan vadin äärellä, eikä herkistynyt sen kummemmin leikin rientoihin. 

Koko projektin kiinnostavin osio oli eittämättä pariston vaihto, jolloin Sofi työnsi nokkansa paikoin liiankin lähelle. Patteri ei ole pilleri, eikä sitä saa syödä. Eikä kissat muutenkaan tunnu pillereitä syövän!

Projektin kiinnostavin osio; pattereiden vaihto

Robo fish ei korvaa Leväbarbieta, eikä tunnu olevan tarvekaan, sillä Laku on vieroitunut tyttöystävänsä menetyksestä hyvin. Laku ei ole muutamaa silmäystä lukuunottamatta ole etsinyt kalakaveriaan. 

Vesileikit ovat tällä erää täällä päin niin last season. Katsotaan jatkossa uudestaan, mikäli helteet pukkaavat päälle sillä voimalla, että pieni tassun ja turkin kastelu ei niin haittaa... ei vaikka mekaaninen kala olisi vallannut altaan.
Robo fish-esittely huhtikuulta 2016: 

4 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta, meilläkin on tuo kala jossain hyvässä säilössä ja sen voisi etsiä. Luulen, että täällä kiinnostaisi vielä ainakin Seppoa, kun ei olla ihan niin mukana muodissa etteikö last seasonin villitykset vielä villityttäisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla Roboa vielä uudestaan, sillä ei tämä(kään) porukka voi ihan näin flegmaattista olla. Onnea patterin vaihtoon! :)

   Poista
 2. Ehkäpä hyvä, että tämä täti myöhästyi robokala-trendistä silloin pari vuotta sitten. Ne on noin kakarat karvoilla ja ilman ihan samanlaisia: aikansa kutakin ;D

  Pahoitteluni leväbarbin menetyksestä, mutta hyvä että Lakun elämä ei siitä tuon enempää heilahtanut paikoiltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä, jos Lakulle iskee oikein kunnon kala aikävä, on varastossa akvaario DVD! Pulp pulp, siitä Laku ainakin silloin tykkäsi kovasti. Vaikka eihän sekään oikeaa kalaa korvaa.

   Poista