tiistai 7. elokuuta 2018

Lääkäripäivä

Lääkärikäynnit ovat periaatteessa hyödyllisiä lukea niiden faktojen vuoksi, mutta rutiinin omaiset reissut ovat lähinnä asian toistamista. Tänään kävimme Pesosen kanssa lääkärissä, jossa tutkittiin hampaat. Hampaat ovat tällä hetkellä ok, mutta vuoden päästä lienee poistojen aika.


Pesosen kotiinpaluu - hieman heitättää

Kertaamme kuitenkin tämän päivän, mutta lähinnä henkilökunnan näkökulmasta. 

Lääkäriaika saatiin mukavasti niin, että töistä kotiin tultaessa periaatteessa het´sillään nakkasimme Pesosen koppaan ja menoksi. Sitä ennen ruokimme tietysti loppu-kuusikon, joka oli saanut edellisen ruuan, aamulla hyvissä ajoin jo ennen kukonlaulua. Tai ruokimme ne jotka kopan esiinoton jälkeen jaloissa vielä pyörivät. Hiljaista oli. 

Luvattua lempeää kesäkeliä ei tullut, vaan mittari hipui jälleen kerran liki helle lukemissa. Se hieman jurppi. Onneksi autopaikka on varjossa ja matkaa lääkäriin on ainoastaan muutamia satoja metrejä. Myös lääkärin pihassa saimme auton varjoon. 

Olimme priima-aikaan vastaanotolla eli juuri sen verran aikaisn, että mikäli huoneeseen olisi päässyt etuajassa, olisi nyt ollut sen aika. Loppujen lopuksi aikataulu venyi puolikkaan kahvikupin verran. Odotushuoneesta löytyy kivasti kahvit, teet ja mehut. Pesosta rauhoittelimme välillä höpötellen. Ei olisi tarvinnut höpöttää, mutta höpötytti.

Tuttuja hoitajia. "Morjens, morjens." Punnitus jännitti, mutta turhaan, sillä parin sadan gramman pudotus hiveli mieltä. Lopulta taivuttelimme myös lääkärin myöntymään "hienoon tulokseen". 

Pesonen unten maille ja henkilökunta (me) tauolle. Tauon aikana oli tarkoitus kipaista bensa-kaupassa, kahvilla, pankkiautomaatilla sekä ruokakaupassa. Parkkipaikalla törmäsimme kissa-tätiin, jonka kanssa teimme tärskyt läheiseen kahvilaan. Siellä ihastelimme villiintynyttä jättipalsamiesiintymää, mehiläisiä, räkämunkkeja ja kissa-tädin haperoitua kelloa ja polkupyörän takarengasta. 

Bensa - kaupassa päivittelimme ihmisten tarvetta ottaa älylaite käteen, silloin kun lähtee ajamaan ja höpöttää ummet ja lammet silloin kun ei aja ja autot seisovat pumpulla. Nopea kaupassa käynti (jossa ihmettelimme olut-hyllyjen vetovoimaa ja uuden pomon epäselvää kaupan kasvojen kohotusta). 

Ja kun kaikki on pesäpallokaupungissa pallonheiton päässä niin toinen ehti heittää ostokset jääkaappiin, sillä välin kun toinen kipitti lääkäriin odottamaan heräilevää Pesosen rouvaa. 

Sofi - tytär kartoittaa tilannetta

Kotona tarrasimme vanhasta viisastuneena heti kättelyssä Pesosen jalkaan ja irrotimme teipin, sillä myöhemmin moinen operaatio vaikeentuisi hetki hetken perään. Koska Pesonen oli aavistuksen tokkurassa, seurasimme kopasta poistumisen jälkeen sitä hieman tarkemmin. Hetken aikaa samoilua ja kartalta putoamista, mutta välittömästi kun jalka hieman piti, painui Pesonen ruokakipolle.

Näin. Käynti oli tällä kertaa mukavan mutkaton. Kaikki tarvittavat paperit ja kotiavaimetkin tulivat mukaan, eikä toisesta tarvinnut muutenkaan huolehtia. Lisää tälläisiä käyntejä!  Suuri kiitos myös hyvin käyttäytyvälle Pesoselle. 

7 kommenttia:

 1. Me ei aiota olla tulevalla eläinlääkärillä niin kauaa että ihmiset ehtisi yhtään minnekään niinkuin teidän!! 😉 - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Aplodit hienosti menneelle lääkärikäynnille ja mieltä hivelevälle painonpudotukselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aplodien paikka totta vieköön ja tassuja täällä on tosiaan läpsytelty. Painon pudotus lämmittää mieltä. Hyvä näin! -henkilökunta-

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Pesonen, sä hoidit käynnin tosi hienosti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Nyt on kaikki ok ja suukin saanut tuntonsa takaisin huollon jälkeen. Kotiin oli kiva tulla:) -Petski-

   Poista