sunnuntai 5. elokuuta 2018

Olohuone uusiksi

"Voih", huokaa Pesonen ja ihmettelee kolinaa. Olohuoneen järjestys meni uusiksi. Vielä eilen lauantaina Petski oli huonekalujen kanssa hieman hukassa, mutta tänään sunnuntaina ovat paikat tulleet jo tutummaksi.

Mikä ihmeen kolina, ihmettelee Pesonen

Muilla sitä vastoin oli jännää ja mukavaa. Tippa sukelsi mattokasaan ja Sofi loikki uteliaana siellä täällä. Pesonen sitävastoin painui Vihreään huoneeseen mököttämään.

Saimme viikko sitten sukulaisuhteilla vanhan putkimallin tilalle uuden lättänä TV:n ja sille raivasimme uuden tilan, joka avautui käyttöön Lakun tyttöystävän akvaario-asunnon raivauksen jälkeen. Periaatteessa sohvan ja pöydän päikseen vaihdon kanssa, muuta muutosta ei Pesosen kannalta tapahtunut. Tyhjää tilaa (eli leikkitilaa) tuli itse asiassa vieläkin enemmän!


Pesonen pysähtynyt maton reunalle ja painaa samalla
muistiin missä on.


Suurin muutos Pesosta ajatellen tapahtui mattojen pienellä muutoksella. Pesonen kävi vuorokauden verran hitaammalla ja kartoitti tilannetta. Nyt kun eletään sunnuntain alkuiltaa, on Pesonen kuitenkin jo oman petipaikkansa löytänyt. Sen asian suhteen voimme olla hyvin mielin.

Pari päivää Pesonen opettelee mattojen reunoja ja TV:n uutta äänipaikka ja sitten todennäköisesti homma on Petskinkin kanssa reilassa. Muut kissat ovat ottaneet tilan jo täysin omakseen ja haltuun! Myös henkilökunta tykkää.

2 kommenttia:

  1. Pesoselle tsemppiä uuden järjestyksen opettelussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tästä hyvä tulee, kun saadaan matonreunat kohdilleen:)

      Poista