lauantai 28. heinäkuuta 2018

Hannulla leikkimistä

Välillä on peiliin katsomisen paikka ja nyt on pakko myöntää, että kissojen harjaaminen jää ajoittain vähemmälle. Yleensä heinäkuun aikoihin kissat viimein vihjaavat, että olisi aika tarttua raapimen varteen. 

Hannulle teimme muutaman koevedon ja tulos oli melko täyteläinen. Parilla harjan vedolla kädessä oli kourallinen karvoja. Hannu tykkää harjaamisesta, Hannu tykkää siitä hetken ja sitten Hannun koivet menevät löysäksi. Kissa kellahtaa ja koivet alkavat heilumaan. 

Hannusta raavittiin (harjattiin) paksua aluskarvaa iso tukko. Karvaa tuli lopulta niin paljon, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pyörittää karvatukkoa käsien välissä kuin lumipalloa tai mummon lihapyörykkää. Mitä pidemmälle karvakasaa pyöritti, sitä kiinteämmäksi se tuli. Lopulta kädessä oli pieni hellyttävä pallo, joka oli tehty Hannun karvasta. 

Kun tätä palloa antoi Hannulle haistettavaksi, Hannu innostui siitä silminnähden. Annoimme karvapallon hetkeksi leikittäväksi ja laitoimme kameran kuvaamaan.

 Seuraavassa Hannun leikkii Hannulla!    



4 kommenttia:

  1. Hannulla on kiva pallo! Ja Sofista pallo pitää pestä Hannun leikkimisen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ettei Hannu vaan vetäisi nyt hieman kotiinpäin...:)

      Poista
  2. Hieno pallo ja ihana video! Kyllä kissoista vaan lähtee karvaa, vaikka kuinka harjaisi. Kassisestakin saatiin toissapäivänä tuollainen pallonen. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannusta on, sanotaanko viimeisen vuoden aikana kuoriutunut varsin leikkisä kaveri! Tällä videolla leikkisyys tulee hauskasti esiin!

      Jep, kissoja olisi kyllä kammattava enemmänkin ja vielä kun tuntuvat tykkäävän siitä!

      Poista