sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Bruno Gukkelheim

Olimme useamman tunnin marjanpoimintaretkellä ja kotiin tullessa huomasimme, ettei vessoissa oltu käyty laisinkaan. Hannukin nukkui vielä tovin, vaikka kolasimme keittiössä kassien kanssa. Lämpö näyttää hiipivän tännekin. Kysyimme kissoilta olivatko käyneet juomassa laisinkaan? Vastauksia ei kuulunut.

Sofi ja Bruno

Kissojen ruokailun jälkeen laitoimme parvekkeelle vadin, jonne ripottelimme jääpaloja ja houkuttimeksi vielä robo-fishin pärisemään. Jääpalat sulivat hetkessä, eikä robo-fishkään tuonut kissoihin sen vertaa virtaa, että olisivat edes tassunsa kastaneet.

Viikolla saimme tuliaisia Saksasta ja haimme sen kellumaan vatiin. Sofi innostui välittömästi uudesta tulokkaasta, Brunosta ja otti siitä niskaotteen. Tiukalla niskaotteella Sofi nosti Brunon vadista ja kiikutti sen olohuoneeseen muiden ihmeteltäväksi. 

Bruno kuuluu kuitenkin veteen ja kiikutimme sen takaisin. Näin saimme pariksi kerraksi haluamamme vesileikin, jossa edes hitusen tassu kastui.8 kommenttia:

 1. Jääpalat on kiva idea! Harmi, ettei siellä kuitenkaan muut kuin Sofi päättäneet viilentyä... Ehkä ankkaa parempaa saalista odottavat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoivat mennä hämilleen Brunosta - vieläpä kun se vinkui. -henkilökunta-

   Poista
 2. Robokala ja muut härpäkkeet vedessä ei jaksa kiinnostaa meilläkään, mutta Bruno näyttää erilaiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy myöntää että Brunosta tuli heti silmätikku ja se näytti Sofiakin kiinnostavan. Täytynee jatkaa näitä Brunon seikkailuja, mutta saa edelleen seikkailla jääpalaisessa vannassa. -henkilökunta-

   Poista
 3. Nyt on kyllä asiallinen kissanlelu :D on kokoa ja kaikkee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bruno yllätti! Ja Bruno myös puhuu. Sofi tuntui tykästyvän Brunoon, mutta oli hilkulla, että Bruno olisi jäänyt kellumaan kyljelleen, sillä vain nippa nappa Sofi sai Brunosta niskaotteen ja kammettua pois vadista.

   Poista
 4. Meilläkään ei robokala kiinnosta! Just kokeilu menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma! Periaatteessa kaikki elementit; ui ja räpsyttää. Ettei vaan kissat nyt höplöttäisi meitä? Tsemppiä! -henkilökunta-

   Poista