sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Pesonen kuunteluoppilaana?

Paukuttelimme eilen taas lihoja. Kaava on joka kerta suht sama; pakkasesta raaka-aineet ja vaatehuoneesta jämerät työkalut. Itse paukutteluoperaatio on melko brutaali, vesuri väärinpäin ja vasaralla napakoita iskuja jäisiin lihoihin. Välillä onnistuu naurettavan helposti ja välillä saa takoa tosissaan. Tällä kertaa oli mukana myös levymäisiä pakasteita, jotka napsahtavat annoskokoihin vallan hienosti. 

Lihojen paukuttelusta tulee usein maukkaita sivutuotteita eli sinne tänne, lähinnä aluspaperille lentää pieniä jäisiä lihanräipeitä. Olimme lopettaneet paukuttelun ja siivonneet ja korjanneet työvälineet pois, kun vielä tovin verran puuhailimme niitä näitä. Räipeistä emme maininneet kenellekään mitään. Pesonen osasi kuitenkin tulla paikalle. Olisiko tuo odottanut paukuttelun loppuvan vai muuten vain vanhasta muistista kaartanut apajille? Joka tapauksessa tälläkin kertaa Pesonen yllätti posivitiivisesti. 

Pesonen tuli paikalle ja sai puolenpäivän ylimääräisen herkun. 

Pesonen paikalla oikeaan aikaan.


PS. Raakapakasteen pilkkomisesta löytyy juttu vuoden 2016 alkupuolelta. Tässä linkki siihen:

2 kommenttia:

  1. No mutta, tokihan hän tietää mikä on paukuttelun tulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tuntuu tietävän, vaikka tämä kyseinen paukuttelu on melko "remonttipitoista" paukuttelua. Mitähän kaikkea se Pesonen on loppujen lopuksi oppinut - kaikkea mitä emme vielä tiedäkään!? -henkilökunta-

      Poista