lauantai 23. toukokuuta 2020

Tarjoilija! Kaalipadassani on karvoja.

Pesonen, tuo jokapaikan höylä jaksaa ilahduttaa ja yllättää. Silloin tällöin tarjoamme kaikkea jännää Petskin nokan eteen ja tällä kertaa kun henkilökunnan teki mieli täysin ala-arvostettua herkkuruokaa kaalipataa, annoimme Petskille haisteltavaksi kaalin. Pesonenhan tykkäsi! Pitkän tovin Petski hinkkasi, nuoli ja lopulta järsi kaalin lehden kärkiä ja silminnähden nautti uudesta tuttavasta!

 Sofi, Laku ja Hannu kävivät myös ihmettelemässä, mutta eivät intoutuneet kaaleilemaan. Taisivat vain kahta kauheammin ihmettellä Petskin kiintymystä. 

Sofille liian outo


Pesosta selvästi kiinnostaa.


Pesosta selvästi kiinnostaa KOVASTI


JA SAMA LIIKKUVALLA KUVALLA:



4 kommenttia:

  1. Ihana kaalifani! :D :D :D Kesän aika voi sitten laajentaa tarjontaa ja esitellä Petskille varhaiskaalia, kyssäkaalia, ruusukaalia, lehtikaalia, parsa- ja kukkakaalia ja mitä vielä.

    Seppokin haluaisi syödä kaalia, mutta ei oo annettu. Saapi riittää, että se vie osansa kaikista salaateista... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimitus kuvitteli, ettei kaali-postaus olisi herättänyt juurikaan tunteita, mutta tutkimattomat ovat lukijoiden mielet:). Ohhoh, onpas kaali-lista! Saikohan Petski nyt kaalilajien pikkurillin ja nyt se haluaa koko sadon! Pääasia että on hauskaa! -henkilökunta-

      Poista
  2. Kaalia 😳 No enpä ole ennen ajatellut että kissaa kiinnostaisi kaali. Pesoselle se oli ainakin päivän kohokohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä täälläkään ajateltu, että kaali olisi Petskissä herättänyt moista mielenkiintoa. Pesosen innokkuudesta päätellen tapaaminen oli mieluisa! Ja henkilökunta sai herkullisen ruuan! -henkilökunta-

      Poista