sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Sunnuntai-siesta omalla sohvalla

 Pesonen huitaisi aamulla kaksi lihapullaa ja siinä sivussa muillakin oli kurniva nälkä. Lautanen toinen perään oli tyhjennetty. Jokainen meistä kaksikinttuisestakin tietää, mitä kunnon aterian jälkeen tekee mieli tehdä, vaikka järkevää se ei ole. Onks tyyny hyvin ja onks kello hiljaa? Kunnon siesta muhkeassa pedissä. 

Henkilökunnan toinen edustaja hankki jo tovi sitten Vihreään huoneeseen sohvan, jossa pääsisi oikomaan ja raukeamaan silloin kun siltä tuntuu. "Pakkohankinta", sillä asunnon pötköllään olevat paikat tuntuivat loppuvan kesken. Mihinkään ei mahtunut oikaisemaan, silloin kun halusi. Aina oli neljä koipea ja häntä varannut sängyn tai olohuoneen sohvan. Nyt oli missä makoilla. Mukovoo.

Vaan kissatkin tuntuvat tietävän makoilun päälle. Tällä hetkellä Jetta on parvekkeen tasolla, mutta muuten kissoille erikseen osoitetussa paikoissa ei ole yhtään kattimakkaraa, vaan esim. henkilökunnan sängyssä loikoilee yksi ja Vihreän sohvalla kolme kissaa, Sofi, Miina ja Pesonen. Pökö on ottanut tontin henkilökunnan kokin sylistä. Vaan lupahan noilla nakeilla on. Ja nauttimista vartenhan sohva on huoneeseen raahattu. Eikä tässä pötköttely olisi maistunutkaan ja tekemättömiä hommiakin on kasautunut... aroniaa, sieniä, omenoita. Hilloaminen on hienoa.


Sofi, Miina ja Pesonen Vihreän huoneen sohvalla

 

1 kommentti:

  1. No mutkun ne ihmispedit on paljon lämpimämpiä ja pehmoisempia kuin kissojen omat!

    VastaaPoista