perjantai 24. lokakuuta 2014

Kuninkaallinen vessassakävijä.

Pesosen vessassakäynnit ovat liki kuninkaallisia toimituksia. Vakain askelin Pesonen astelee vessaan ja istahtaa paikoilleen rauhallisesti. Majesteettinen asento ja odotus. Pyörähdys ja peitto. Ja usein tehdään samalla käynnillä tuplat. Pesonen on ystävällinen kävijä; ei heittele hiekkaa tai muutenkaan sotke rikkomalla pissoja pitkin laatikkoa. 

Pesonen

Pesosen kanssa ei ole vessalla käymisessä ollut ongelmia. Ei ole tarvinnut sen kummemmin ohjailla, vaan vaisto ja kissan sisäinen tulkinta ovat aina kertoneet vessan olemassaolon ja sijainnin. Kertaakaan ei ole Pesonen tehnyt tarpeitaan huoneistoon. Ainoa poikkeus on ollut uuden kodin etsintävaihe, jolloin pissat tulivat koppaan. Se oli erikoistilanne. Silloinkin palatessa meille, Pesonen suunnisti välittömästi vessaan. Muisti missä vessat ovat. Eikä sen ole väliä, onko vessa avo- tai koppimalli. Ihannekissa!

Arvosteluosio:

Tänään blogissa aloitetaan osio, jossa arvostellaan eri kissatuotteita; ruokaa, hiekkoja, leluja jne... Raatina toimivat armoitetut kissamme, jotka kertovat säälittä mielipiteensä. Meidän tehtäväksi jää tiivistää kokemukset teille luettaviksi. Raatilaisia on pyydetty olemaan puolueettomia. Pisteitä jaetaan 1-5 tassua. 

Tänään arvostellaan kissanhiekoista Compact Caren, käsittääkseni jo valikoimista poistunut Kenzo-kukan tuoksuinen hiekka.Compact Care Crystal Blend paakkuuntuva kissanhiekka (Kenzo-kukan tuoksu)

Compact Caren hiekkaperheen, Kenzo-kukkainen paakkuuntuva kissanhiekka lupaa pussin mukaan pitävänsä kodin raikkaana ja täysin pölyämättömänä (99%). Hiekka, jossa on zeoliittikiteitä, pitää toden totta kodin raikkaana, mutta täysin pölyämätön se ei ole. Sen huomaa pidemmän käytön jälkeen ympärillä olevista esineistä. Kenzo-kukan mieto ja mukava tuoksu sitoo pissojen ja kakkojen hajut, eikä jätökset tuoksahda edes jo hieman vanhassa hiekassa. Hiekka ei ole likaisen oloista.

Pissapaakku on tiivis ja näin helppo poimia ja puhdistaa. Hiekalla on hyvä käyttöaste. Taloudessamme hiekka on jatkuvassa käytössä.

Hiekan pussissa on selkeästi tuoteselostukset ja mm. takakannessa oleva varoitus raskaana oleville ja imettäville naisille on painettu tummennetuin tekstein. Hiekka on valmistettu 100% puhtaasta natriumbentoniittisavesta ja zeoliitistä. Hiekan valmistusmaa on Canada. Valmistuttaja on Musti ja Mirri.

Laku herra testaa hiekkaa


Compact Caren Kenzo-kukkainen hiekka on hinta-laatu suhteeltaan mainio perushiekka. Hiekka pölisee hieman, mutta pitää tuoksut kurissa. Ansaitsee siis hyvät tassut!

Asteikko 1-5 tassua
    


  

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti