maanantai 1. joulukuuta 2014

Viikonloppu

Vaikka kuinka on tiuhaan tullut s-posteja Zooplussalta, ei tuote ole vielä saapunut. Tilaus tehtiin lauantai 22. pvä. ja tiistaina 25. pvä. se siirtyi keräykseen. Nyt on menossa tilauksen yhdeksäs päivä ( kuudes arkipäivä ). Tilaus lienee kuitenkin ajallaan, sillä Zooplus lupaa toimituksen saapuvan yleensä 4-5 työpäivän sisällä Suomeen. Siis vasta Suomeen. Siitä matka jatkuu vielä jonkin tovin. Lähetysnumeron ansiosta saakin selville, että tilaus menee tai makaa jossain Vantaan varastossa tällä hetkellä. Siis lähellä ollaan jo.

Vaan kun ei meinaa malttaa. Viikonloppuna olisi ollut mukava leikittää kissoja uusilla leluilla. Odottavan aika jne… Kannattaa siis ottaa realiteetit huomioon, mikäli esim. pyhien aikana tilailee jotain. Lähetysnumeron avulla pääsee seuraamaan tilauksen kulkua; se rauhoittaa.

Mitä sitä sitten viikonloppuna puuhasteltiin kun ei uutta keppilelua saanut jahdata? Pesonen taisteli (taas) nukkumapaikastaan. Nyt Niilo herrasmiehenä tarjosi sen verran tilaa, että hetken malttoi jopa kyljekkäin koisata! Välillä nälän yllättäessä jonotettiin seitiä, välillä piipahdettiin parvekkeella ja välillä kirmailtiin. Mahtavia asentoja on Pesosella, kun se pötköttelee pedissään. Viikonlopun bravuurina oli etutassut ristissä ja pää niiden äärellä. Tuhinaa tuhinaa.

Sofin huono olo väistyi vuorokauden aikana, eikä Pesosen tarvinnut olla sen pidempään huolissaan. Ensin oli vatsa sekaisin ja sitten muutaman kerran tuli tavara yläpäästä. Mahtoiko Sofi pelästynyt lankomiestä, joka istui iltaa? Sofi on sen verran siisti tyttö, että oksentamaankin menee vessaan. Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen uudesta kirpputorista tuli nimikilpailun jälkeen SaunaKatti. Kirpputori sijaitsee Helsingissä Metsäpurontiellä (25). 7.12. kirpputorilla alkaa joulumyynti ja sieltä varmaan löytyisi persoonallisia lahjoja. Samalla pääsee tukemaan eläimien hyväksi tehtyä työtä. Löytöeläimet ovat toisaalla; osoitteessa Yhdyskunnatie 11. Pesonen ja kumppanit lähettävätkin täältä maaseudulta terveisiä Helsinkiin! 


Lähde: www.hesy.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti