keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Onko Pesoselta peti viety?

Sokeutensa vuoksi Pesonen ei juurikaan hypi korkeille tasoille. Keittiön pöydällä käynnit ovat jääneet ja raapimatolppaa kiivetään maltillisesti. Olikin tänään ihastuttavaa nähdä Pesonen sohvalla loikoilemassa! Sohva on tähän asti ollut aluetta, jossa Pesonen ei ole ollut, pyynnöistä huolimatta. Kiinnostusta on ollut, mutta ei uskallusta. 


"Onko mun peti viety", miettii Pesonen

Tähän äkilliseen pötköttellyyn saattaa suuresti vaikuttaa se, että paikoissa joissa Pesonen tykkää nukkua, nukkuvat nykyään yhä useammin myös talon herrasväestä Hannu ja Niilo. Nyt oli Niilo vallannut pedin. Viereen saatika Niiloa pois häätämään Pesonen ei ole rohjennut, vaan nöyrästi mennyt viereiseen huomattavasti pienempään petiin. Pesoselle löytyy kyllä nukkumapaikka tästä tutusta huonekaluryhmitelmästä, mutta sitähän ei Pesonen aina tiedä, vaan joutuu tunnustelemalla etsimään paikkansa. Välillä saattaa kuono kolahtaa Niilon kylkeen. Se saattaa hieman vaivaannuttaa. 

Aika näyttää onko Pesosesta nukkumaan poikien kanssa. Hannu ja Niilo ovat kyllä ystävällisiä ja huomioon ottavia, joten ei olisi aivan tavatonta mikäli Pesonen uuden unikaverin saisi. 

Racinel Comfort paakkuuntuva kissanhiekka (Hajustamaton)

Racinel Comfort lupaa kuten monet muut hiekat 99% pölyämättömyyden. Valkoinen hiekka hieman hämää ja tuntuu ettei se pölise lainkaan. Ajan myötä hienoisen pölyn kuitenkin huomaa. Valkoinen hiekka eli 100% luonnon montmorilloniitti, lisättynä aktiivihiiltä on miellyttävä. Sitä on todella helppo lapioida ja se tekee nopeasti kiinteitä pissapaakuja. Hiekka on irtonaista ja kevyen oloista. Valkoinen hiekka helpottaa myös kakkaräipäleiden löytämisen. 

Aktiivihiili sitoo tuoksut mainiosti eikä hajut pääse kiusaamaan. Niin jätökset kuin itse hiekan tuoksu pysyvät kurissa. 

Talouden kaikki kissat käyttävät Racinelia ja se tuntuu olevan tämän hetken ykköshiekka. Tassuissa hiekka kulkeutuu normaalisti, mutta näkyvyyden ansioista se on helppo ja jopa mukava lakaista pois.Tuote on säkitetty hieman karuun, mutta sympaattisen mustan puhuvaan pakkaukseen ja siitä löytyvät simppelisti kaikki oleelliset tiedot. Säkin paino on 15 kg. Racinel Comfort on hyvä luonnonmukainen kissanhiekka.
    
Asteikko 1-5 tassua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti