sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Piri

Piri
Piri

Piri on löytöeläinkissa, joka loukutettiin keskisuuren kaupungin keskustasta pentuna. Pesueen reitti kulki mm. kaupungin pääkadun poikki, mutta lopulta kissat saatiin talteen autokorjaamon autotallista, junaradan vierestä. Piri on n. kaksi ½-vuotias eloisa poika. 

Piri on perheen tuuliviiri, luonteeltaan ainutlaatuinen - "sekopää", luonnonlapsi, joka elää hetkessä. Kontaktin otot vaihtelevat tyyneydestä, arkoihin karkuun juoksuihin. Pirin kroppa on valtava ja esim. hännän tyvi on erittäin paksu. Kehon hallitsemisessa Pirillä on haastetta ja välillä meno on kolhon oloista, eikä välillä Piri tunnu tietävän mistä pää alkaa ja mihin kroppa loppuu. Varsinkin pienenä Piri ei sisäistänyt kehon mittasuhteita ja pää kolahteli helposti esineisiin.

Pirin yksi lempipaikoista
Piri on hassuttelija; hauska. Suuret arvaamattomat loikat ja keppihevosmainen juoksu ovat tunnusomaisia piirteitä. Nukkuessaan Piri on rento, aivan pehmo, jota saa pussailla mahaan ja rapsutella ympäriinsä. Silmät vain pyörähtelevät unenomaisesti.

Iso poika syö paljon - on usein nälkä. Lähes kaikki ruoka kelpaa, jopa matolääkkeet menevät helposti. Piri haluaa ruokaillessa oman kupin.

Joutuessaan kissatalolle parikuisena, Piri oli aivan hermona ja meni pitkin seiniä. Se lienee ollut ensimmäinen kerta suljetussa sisätilassa. Siitä vekara sai myös nimensä. Piri on kutsumanimi ja muita nimiä on mm. Pirtelö, Pirpu ja Pirtsa.

Poikien kanssa tullaan toimeen, mutta tyttöjä välillä kiusataan - ihmisiä pelätään. Pesosta Piri taputtelee paikoin liiankin lujasti, mutta lopettaa nopeasti.Pirin tulevaisuus on talon taitelijana, perheen Picassona. Suuri, aavistuksen arvoituksellinen ja hankala persoona, mutta ah, niin rakastettava! 


Feline Porta, 400g (kana)

Feline Portan kana tuoksuu tarjoilijan nenään hyvälle! Koostumus on kananlihaa 65%, kanankastiketta 35% ja loput 0,15% glukoosia. Raakarasvan osuus on 0,5%. 

Kana on revittyä, ohutta suikaletta ja mukana on paljon kosteutta. 

Tarjoilu suoritettiin klo 19.40 ja osa kissoista nautti heti ateriasta, syöden kuppinsa tyhjäksi. Pesoselle ei kelvannut. Sofi söi, nuoli lautasen, peitti ja jatkoi syömistä. 

Ruokarippeet jotka eivät heti menneet, koottiin yhdelle lautaselle. Illan ja yön aikana osa hävisi.

Ruuan terveellisyys ja sen suosiminen pitävät Feline Portanin kana-aterian arvossaan.Asteikko 1- 5 tassua
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti