sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Zooplus; tilaus (osa 1/2)

Pitääköhän Zooplussan rekka
kovaa ääntää, miettii Pesonen.
Lakunukkuu taustalla
Lähipiirin positiiviset kokemukset ainoastaan verkossa toimivasta lemmikkieläintarvikekaupasta Zooplussasta sai meidätkin kokeilemaan tilaamista. 

Saksassa pääkonttoria ja -varastoa pitävä Zooplus on toiminut reilun 15 vuoden ajan ja tällä erää listoilla on n 8000 tuotetta. Tuotteita on tilattavissa mm. kissoille, koirille, linnuille, akvaarioon, sekä unohtamatta pieneläinten kattavaa kirjoa marsuineen ja fretteineen. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan kuluitta. Itellan (Postin) kautta tulee euron lisämaksu. Mikäli tilaus ei ole tuota 49 euroa, on toimitusmaksu 4,90 e. Ilman luottokorttiakin tilaus onnistuu, sillä tavarat voi maksaa luottokortin lisäksi pankkisiirrolla ja parin tilauksen jälkeen laskulla. 

Tuotteiden tilaaminen on helppoa. Zooplussan sivusto on selkeä; kuvia, informaatiota, asiakaspalautteita, arvosteluja jne... paljon kaikkea. Sivu on hyvännäköinen, miellyttävä selata ja vie helposti mukanaan. 

Teimme samalla isohkon tilauksen: ruokaa, muutama leikkikalu ja raapimistynnyri. Erään ruuan yhteyteen sai ilmaisen höyhenlelukepin. Kaupan päälle- tuotteet koukuttavat ja on hyvä muistaa ettei mene virran mukana ja tilaa pelkän kaupan päälle- lahjan vuoksi. Lelukeppi tosin on hyvä lahja, sillä keppien elinikä on usein kovin lyhyt. 

Virtuaalinen ostoskori täyttyy nopeasti. Virta vie; ei sille mitään mahda. Helppous on halpaa. Maksu onnistuu verkkopankin kautta mutkattomasti ja palauteviestiä tulee sähköpostiin.

Tilaus on jätetty. Toimitus on kotiovelle ja tässä tilanteessa maksuton. Toimitusajaksi on lupailtu 4-5 päivää, mutta tässä tilanteessa täytyy huomioida viikonlopun osuus. Kotiovemme on kerrostalossa ovikoodin takana, joten jännityksellä odotamme tavaran toimitusta. Mitä sitten tapahtuu, mikäli emme ole kotona? Puhelinnumero löytyy asiakastiedoista, mutta löytyykö se autonkuljettajalta? Missä kunnossa tavarat ovat ja tulevatko kaikki mitä tilattiin? Tähän asti kaikki on mennyt hienosti ja vaivattomasti!  


Lähteet:
http://www.zooplus.fi/

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti