sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Köllöttelyä eri asennoissa

Pesonen - Jättiläinen
Erinomaisen hauskaa on seurata kissojen omia persoonallisia tyylejä köllötellä, ottaa eri asentoja. Pesonen on vasta hiljattain alkanut pötkötellessään pitää toista etutassua eteen ojennettuna - aivan kuin nuori James Dean elokuvassa Jättiläinen, jossa hän rötköttää autossa karjalakki päässä, käsi rennosti eteen sojottaen. Pesonen tuntee yhtä lailla arvonsa. Tämä lienee tällä erää Pesosen tunnusomaisin asento. Tuttua on myös nähdä Pesonen pötköttelemässä kaula eteen päin kurkotettuna, pehmeällä pedin reunalla.
  

Teräsmies Piri liitää lattialla
Pirillä oli tapana jossain vaiheessa pötköttää lattialla mahalleen koko pituuttaan niin, että etu- ja takajalat olivat molemmat ojennettuina aivan äärimmilleen. Aivan kuin Piri olisi ollut lentämässä - Teräsmies tai syöksymässä oleva pesäpalloilija. Tämä asento on nyt jäänyt unholaan ja Pirin tavaramerkki on muuten vain rento tyyli.


Laku lötköttää


Laku on jostain keksinyt roikottaa itseään niin, että etutassut tulevat esim. pöydän kulmasta yli roikkuen ilmassa, vatsa littautuneena pöytää vasten ja perä istuen pöydällä. 

Jossain vaiheessa Laku pötkötti pienen penkin alla niin, että kaula osui penkin poikkipuiseen tukeen ja painoi Lakun kurkkua sen verran ettei henki kulkenut kunnolla. Sitten köhistiin ja yskittiin. Sanottiin kyllä Lakulle "ettet noin voi olla", mutta eihän se perille mennyt. Uudestaan Laku laski päänsä ja taas köhistiin. Aikansa se kesti ja onneksi se asento on nyt unohdettu.Hannu - Golden Brown
Hannu on meillä se joka ottaa parhaiten kissan perusasennon. Hannulle se sopii, sillä asento kruunaa kullan keltaisen kissan olemuksen; Golden Brown - ei turhaan ole Hannun lisänimi. 

 Jo näillä em. asennoilla kissat ovat jättäneet meihin ikuisen muistijälkensä. Iän myötä asennot muuttuvat, kun se pennun kallo on kasvanut aikuisen kissan auttamatta suureksi pääksi, kankku on leveämpi tai muuten vain on pötsi hieman edessä. Saman vanhan pyörylän reunat tuntuvat tulevan vastaan liian nopeasti. Sitten etsitään uusi asento tai vaihdetaan paikkaa. Niin se menee. Persoonallista pötkötystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti