lauantai 30. huhtikuuta 2016

Varaslähtö vappuun

Vaikka vappu on merkattu toukokuun ensimmäiselle päivälle, on Pesonen ottanut vapusta iloa irti jo hyvissä ajoin. Pesonen on nauttinut jo vappulounaan, pyörinyt serpentiineissä ja hieman paininut. Tipan onneksi tippa-leivän nauttiminen on jäänyt. 

Serpentiinin kahinaa ei voi vastustaa

Talouden vappu-koristelu pitäytyy ainoastaan serpentiineissä, sillä itsekseen poksuvat ilmapallot eivät järin kissoja kiinnosta, pilleistä ja tööteistä puhumattakaan. Serpentiinejä roikkuu siellä täällä ja ne ovat kaikkien omaisuutta. Mm. kiipeilypuun tolpan nokassa on yksi pesäke ja sen kun Pesonen huomasi, ei tolppa saanut olla rauhassa. Vapun yhtenä herkkuna on ollut myös tuoreen pihalta kannetun ruohon näykkiminen. Toistaiseksi se on pelkkää gourme-herkkua, sillä kolea kevät on pitänyt ruohon kasvun maltillisena eli vielä kerran-pari täytyy ruoho kasvattaa omin käsin. Hyvää ja halpaa.


Pienet vappu-painit Lakun kanssa. 
Pesonen on sitä mukaan reipastunut enemmän, mitä auringon valokin on lisääntynyt. Varsinkin eilisen päivän, siivouspäivän Pesonen oli vallan holtiton. Epävirallinen kierroslukumittari antoi epäviralliseksi lukemaksi 15 kertaa keittiön ympäri tunnissa! Kaiken lisäksi parvekkeella kiipeily ja pöydällä pomppiminen on lisääntynyt. Pesonen ikään kuin syttyy nopeammin.
Pesosen kevät on hyvillä mallilla. Turkki kiiltää ja näyttää hyvältä. Voiko sitä nainen enempää toivoa!   

2 kommenttia: