sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Poliisiraportti - lauantai

Tippa-merkkinen kissa
 (kotipoliisin arkisto)
Eilen iltapäivällä sattui vakava tapaturma, kun vasemmalta juokseva Tippa-merkkinen kissa juoksi henkilökunnan jalan ylitse. Henkilökunnan edustaja jäi tumman kissan runnomaksi ja sai verta tihkuvan reiän oikean jalan kantapäähän. Lisäksi tumma lujaa liikkuva kissa ruttasi makuuhuoneessa petivaatteet oijottavaan kuntoon. Ylijuoksun uhri vietiin paikalliseen kylpyhuoneeseen, jossa häntä paikkailtiin puhdistusaineella ja pumpulilla. Illaksi uhri pääsi olohuoneen sohvalle, jossa tarjoiltiin vielä lasi jaffaa.


Uhrin jalka (Kotipoliisin arkisto)

Tapahtumasarja sai alkunsa, kun Tippa-merkkinen kissa oli kissoille tarkoitetussa vessassa kakalla ja sieltä poistuessaan kiihdytti vauhtinsa hallitsemattoman kovaksi. Tippa juoksi pää viidentenä jalkana huoneesta toiseen ja törmäsi paikallisessa keittiössä kohtalokkain seurauksin henkilökunnan edustajaan. Henkilökunnan edustaja ei ehtinyt alta pois. Jyrkästi vasemmalle kaartuvassa kulmassa oleva matto oli tapahtuma hetkellä kuiva. Onnettomuudella ei ollut silminnäkijöitä, mutta kuulon perusteella kontakti oli ilmeinen. Lopulta silminähden tohkeissaan ja puuskuttava Tippa-merkkinen kissa saatiin kiinni makuuhuoneen korkeasta pömpelistä ja rangaistukseksi Tippaa kehuttiin ainoastaan pari kertaa hyvästä kakkajuoksusta!  

Petivaatteet (kotipoliisin arkisto)7 kommenttia:

 1. Se on kumma kun nykyajan liikenne on niin vaarallista vai talviko yllätti? :D :D :D Mainiosti kirjoitettu uutinen; toivottavasti jaffa lohdutti vaikka väitämme PepsiMaxia tehokkaammaksi :D

  VastaaPoista
 2. PepsiMax oli luonnollisesti kaapista loppunut! Näytti siltä, että Tipan piti saada vessassa kuluttamansa aika takaisin - ei sen kummempaa!

  VastaaPoista
 3. Henkilökunnan on syytä suojautua, kun kakkahepuli on odotettavissa. Tippa -niminen kissa on tapahtumaan täysin syytön. Terv. Kissatuomarit S ja O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvon Kissatuomareiden S ja O kanta näillä todisteilla on hyväksytty. Tipan täytyy saada hajurakoa! Niskaa kyyryyn ja jalkaa alta pois. Omavastuuta!

   Poista
  2. Oltiin sanomassa just samaa. Kakkajuoksu on odotettu tapahtuma, joten pois alta vaan!

   Terves
   ILona ja Zetor

   Poista
 4. Onpas ne Tippa-merkkiset kissat vikkeliä liikkeissään, lähtikö kaarteessa vauhti vähän tassusta kun tuollalailla kolahti, vai mahtoiko tämä ihmistyyppi olla juoksu-uralla tien tukkeena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisiraportista luettua; vauhti lähti kaarteesta ja ihmistyyppi oli uudella juoksu-uralla tien tukkeena.

   Poista