perjantai 29. syyskuuta 2017

Rikki menevä lelu

Zooplussan oheislahja, Trixie
nystyräpallot
Aamupuuron aikaan, sivusilmällä seurasimme, kun Sofi leikki olohuoneen pelikentällä. Sofi leikki Zooplussan tilauksessa olleen kylkiäislahjan kanssa, joka tällä kertaa oli Trixie tuotemerkin muoviset nystyräpallot (4 kpl paketissa).

Siinä sivussa osallistuimme myös itse leikkiin, mm. potkaisemalla palloa Sofille. Samassa huomasimme, että pallosta puuttuu nystyröitä. Useampi, n. pikkurillin pään kokoinen nystyrä on irronnut. Lähemmässä tarkastelussa selvisi, että lelu murenee käsiin eli kissan käsittelyssä pallosta tulee varmasti selvää jälkeä. Kyseessä oli tuotesarjan limen-vihreä nystyräpallo.

Joitakin nystyröitä löytyi lattialta, mutta eittämättä osa oli ehtinyt jo mennä ties minne. Lelu talteen ja pois käytöstä. Sofi tietysti ihmetteli, miksei lelu jo lennä. Vastausta siihen, oliko Sofi syönyt nystyröitä, ei saatu.Rikki murentunut limen-vihreä palloEnnen kuin annat kissasi leikkiä Trixie-nystyräpalloilla, kannattaa lelu tutkia tarkasti. Nystyröistä vetämällä, limen-vihreä pallo mureni, mutta muut tuntuivat kestävän. Kyseessä saattoi olla tuotevirhe, mutta harmillinen joka tapauksessa. 

Mukavia ja turvallisia leikkituokioita!

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, olipa huono lelu! Toivottavasti paloja ei mennyt Sofin mahaan asti. Kiitos varoituksesta, ei hankita noita meille. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole paloja näkynyt. Sofi on onneksi Sofimaisen pirteällä päällä.

      Poista