sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Sisällä värisee

Sisällä värisee ja kissat juoksevat pää viidentenä jalkana. Sisälle on saapunut kesän ehdottomasti odotetuin kaveri (mutta tällä kertaa auttamattomasti totaalisen myöhässä). Kärpänen pärisee huoneesta toiseen ja kissoilla riittää kuolattavaa. Hannu ei tohdi pysyä punaisissa pöksyissä ja Sofi unohtaa fysiikan lait. Tippa tuumailee hyppyvoimaansa, mutta onneksi ei kokeile sitä. Pesonen kuuntelee yleistä hälytystilaa ja pohtii pitääkö sängystä nousta sen verran, että menee sängyn alle!? Ei tarvitse. 

Hannu saanut surinasta kiinni
Hoplaa! Siellä se menee, huutaa Sofi ja juoksee perässä.


Kärpäs-parka ajaa rallia ja hullu rallikansa juoksee perässä. Välillä mennään kuurupiiloa. 

Välillä kiusaa kärpiäinen koko konkkarokkaa ja laskeutuu ruokapöydässä istuvan henkilökuntalaisen olkapäälle. "Älkää nähkö tätä kissat! Älkää nähkö!", parkuu henkilökunta ja soppalusikka suussa anoo armoa. 


Täällä menee! Hannulla vauhti päällä.


Nyt riittää. Nyt riittää tämä ralli ja jahti. Vierailuaika on mennyt umpeen ja herra Kärpänen saa luvan poistua ilman kolhuja. Ketään ei rääkätä, ei edes olohuoneen pöydän tasoa naarmuteta. Kissojen ruokavalioon ei kärpänen tänään kuulu - luontoon kylläkin. Mene sinne mistä tulitkin - tulitko parvekkeen kautta? 

Päivän bakkanaalit ovat päättyneet. Rauha maas ja surina ilmas.  


Lakua taisi moinen ralli hieman jännittää. 

2 kommenttia:

  1. Jännitystä elämään! Täältäkin ovat kärpäsilot puuttuneet, mutta onneksi(?) hyttysiä on harhautunut sisään saalistettavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tarkkana! Saattaapi myös olla, että joudutte itse saalistettaviksi! Korvanipukat piiloon. Onneksi talvi tulee! -Pesosen porukka-

      Poista