sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Piri - uusia kuvioita

Tästä harrastuksesta en luovu, sanoo Piri.
Ei ole aikaakaan, kun Piri keksi leikin tiimellyksessä kantaa "saaliinsa" ruokakippoon tai illalla väsyn iskiessä vinkiksi majoittautua henkilökunnan jalkoihin, että pitäisi pikku hiljaa sammutella valoja ja painua nukkumaan.

Nyt puhaltavat taas uudet hönkäykset, sillä Piri on jo useampaan otteeseen vessakäynnillä bongattu käyttämässä puupohjaista Cat´s Best Öko Plus hiekkaa eli röpöä. Tätä ennen Piri on ollut vannoutunut micro-hiekan käyttäjä. Piri on valintansa tehnyt itse, ilman kannustuksia tai houkutuksia, ellei sitten ole sivusilmällä katsonut mallia Tipalta ja Lakulta, jotka myös suosivat röpöä. Ensin Piri kävi pissalla röpössä ja totesi, ettei se ole vaarallista ja laajensi sen jälkeen repertuaariaan toiselle tarpeelle. 


Uudet tuulet käyvät myös keittiön puolella. Aiemmin Piri on raakaravinnon puolelta tutustunut jauhelihaan ja possunsuikaleisiin, mutta muuhun ei ole koskenut. Eräänä päivänä tarjottiin Pesoselle, Sofille ja Lakulle jauhettua sydäntä. Ruokailut sujuivat normaalisti. Sofi tuli omasta annoksesta ennen aikoja kylläiseksi ja Piri sivummalla huomasi sen. Piri tuli paikalle ja tarkasteli mitä kaveri söi ja päätti maistaa, sillä seuraamuksella, että lautanen tyhjeni kokonaan. 

Pari päivää myöhemmin tarjolla oli MUSHin lihapullia, mutta ne olivat vielä aavistuksen kohmeessa. Sofi maistoi, mutta ei tykännyt lihapullan lämpötilasta. Pirin tuli paikalle, söi ensimmäisen pullan ja samaan vetoon söi vielä toisenkin pullan!  Näin Piri on lisännyt ruokavaliotaan parilla uudella lihaisalla herkulla.

Henkilökunta on mielissään Pirin valinnoista; puupohjainen hiekka on ekologista ja lihan syönti terveellistä (kissoille). Piri on mainio kaveri. Pirin eleet, menot ja tempaukset ovat omaa luokkaansa. Piri tekee kaiken suurella sydämellä, vilpittömyydellä ja herttaisuudella. Piri osaa myös keskustella ja usein Piri päättää jonkun mukavan tuokion kurahdukseen. Pieni ele, mutta suuri sydän. Iso Piri! 

Pirin siivouspäivä


   

4 kommenttia:

 1. Viehättävä kissahenkilö on!

  VastaaPoista
 2. Ihana viimeinen kuva. :D Pirille onnea onnistuneista uusista elämänvalinnoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piri kiittää, kuittaa ja kumartaa. Viimeisestä kuvasta sen verran, että kyseinen herra totta tosiaan "tamppasi" matot. Pirillä on tapana repiä mattoja - venyttää koko pituudelta ja raapii. -henkilökunta-

   Poista