sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Pesosen pedin sisäänajo

Pesosella on vakituisessa käytössä periaatteessa kolme eri pistettä joissa nukkua ja näissä pisteissä Pesonen saa pääosin pitää petipaikkansa aivan rauhassa - mennä nukkumaan silloin kun huvittaa tai vaihtaa paikkaa silloin kun huvittaa. Hannu saattaa silloin tällöin olla jossain makaamassa tai sitten Laku, ehkä myös Sofi


Jaaha, paikka mennyt, tuumailee
Pesonen


Yksi nukkumapiste on aikoinaan Ikeasta kannettu lasten koon boang-nojatuoli. Se on pientä kokoa lukuunottamatta kuin kissalle tehty. Sekä tässä pienemmässä, että myös isommassakin boang-nojatuolissa, joka myös on Petskin peti, pidämme tekstiilejä joita sitten vaihtelemme niiden nuhjautumis tahdin mukaan. Saman nojatuolisarjan rahin päällä Pesosella on vielä muhkeareunainen peti, joka tarvittaessa pystytään pesemään vesipesulla. 


Laku tykkää loikoilla uusissa lakanoissa

Vaihdoimme eräänä päivä tuohon lasten koon boang-tuoliin uuden tekstiilin, eikä kukaan kertonut sen sivuvaikutuksista. Oikein mukavan pehmoinen punainen tekstiili. Se imi kissoja koisimaan sitä tahtia, että Pesonen jäi kuin nalli kalliolle. Kyseessä oli suuremman luokan sisäänajo. Laku, Sofi, Hannu ja jopa Piri kävivät testaamassa, muka tämän uuden petipaikan ennen Pesosta! Kavereiden käytös oli härskiä. Välillä Petski kävi nuuhkimassa, josko pääsisi omaan sänkyyn, mutta ei. Ei edes kylkeen mahtunut seisomaan.  Otti aikansa, useamman tunnin, kun Pesonen sai lopulta oman paikkansa takaisin. 


No nyt siellä on Piri!


Vaikka Pesonen on näkönsä vuoksi hidas liikkeissään, niin onneksi suurempia myönnytyksiä ei Petski joudu tekemään. Välillä joku herkkupala tai Petskille tarkoitettu ruoka livahtaa muihin suihin, mutta niihin lipsahduksiin pystyy henkilökunta reagoimaan. Kissoja leikittäessä Pesonen on oppinut odottamaan rauhallisempaa vuoroa ja kun Petski haluaa omatoimisesti leikkiä, sen hetken Petski kyllä ottaa. 


Laku antanut Petskin
paikkansa Sofille

Tässäkin nukkumapaikka tapauksessa kaikki päättyi lopulta hyvin. Useampi kaveri kävi pedin testaamassa ja lopulta antoivat Petskille paikan. Sopu sijaa antaa.


Petskin paikka
  

8 kommenttia:

 1. Ihana tuoli!! Ja selvästi mieluinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti pisti kaupassa silmään. Selvästi tehty kissoille. Ja hyvin onkin kelvannut.

   Poista
 2. No kaverit vaan testasi, että puhdas viltti on kelvollinen Pesosen arvolle 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokseenkin näin tämä tapahtuma on tulkittava. Koe-pötköttäjät hoitivat hommansa ensin.

   Poista
 3. Viimeinen kuva! :D <3

  Oiva viltti. Saisikohan sillä pyydystettyä kaikki kissat, jos sen levittäisi auki lattialle? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavan kysymyksen heitit, mutta testattavahan se on. Kerron terveiset eteenpäin.

   Kuva kertoo taas tuhansien sanojen tarinan.

   Poista
 4. No mutta sepä oli mieluinen tekstiili!

  VastaaPoista