perjantai 10. marraskuuta 2017

Täytyy mennä kovaa kun ei kovempaa pääse

Silloin tällöin Laku tuntuu ajautuvat sellaiseen tilaan, ettei se osaa lopettaa ajoissa - liikaa vauhtia, liian kauan. Laku on ylienergistä intoa täynnä. Tuossa tilassa Laku juoksentelee, kipittelee, hyppii ja huutaa. Muut ovat saattaneet mennä jo nukkumaan, mutta Laku pitää showta yksin pystyssä ja ihmettelee miksi hänen varjonsa on vielä hereillä. 

Laku tulee...

Lakun energian purkauksia on yritetty pitää leikillä kurissa, mutta aina sekään ei auta. Eilinen Lakun leikkituokio kesti tunnin verran ja kun lelu väsyi täytyi pitää tauko. Pienen tauon jälkeen olisi Laku ollut valmis jatkamaan. 

Ei näissä energiapurkauksissa muuta haittaa ole, mutta tällöin Laku merkkailee herkästi. Laku ikään kuin "unohtaa", että pissan tullessa täytyy mennä vessaan. 

Laku tulee...

Laku on tohkeissaan. Nuori mies, nuorta intoa. Suuri osa on huomion hakua ja isommassa porukassa täytyy näkyä ja Laku osaa sen. Jokapäiväistä huomion haku ei ole, mutta satunnaista. 

Näin niitä persoonia syntyy ja on. Laku energioineen ei aina osu oikeaan hetkeen, mutta ei ne punaiset liikennevalotkaa tai sateinen päivä osu aina oikeaan. Laku pitää meitä muita hereillä ja samalla itseään.  


Laku tulee!!!

8 kommenttia:

 1. Kuvista välittyy Lakun vauhti ja innokkuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se on; vauhtia ja innokkuutta ja siihen päälle Lakun laikasta laulua. Nau nauuu!

   Poista
 2. Hassu Laku! Pisuista huolimatta kiehtovan sekopää otus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä porukkaan aina yksi sekopää mahtuu! Hassu otus!

   Poista
 3. Merkkailu äksönin lomassa ei kuulosta kivalta, mutta muutoin mainio tyyppi! :) Vauhtikuvat on jees! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vuotaminen kivaa ole ei. Mutta ei siinä Lakua voi oikein jäihinkään laittaa, kun vauhti on päällä. Lakun persoona nyt vaan näyttää olevan muutoin tuollainen mainio tyyppi.
   Mitä tuohon kuvaukseen tulee, niin Laku kilpailee porukan kuvauksellisemman kaverin tittelistä.

   Poista
 4. Ehkä yksi tassu otaa maahankin tuossa menossa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten turiset! Yksi etutassu jarruttaa sen verran, että hiiri jää kiinni! Kaikki kuvat on muuten saman pyrähdyksen aikana otettu. Kuten Ellin vastauksessa pohdiskelin Lakun kuvauksellisuutta, niin täytyy todeta, että Laku on aavistusken liian vikkelä kuvaajan kalustoon nähden, mutta se on vain hauskaa ja laittaa kuvaajan haastavan paikan eteen. Tsemppiä muillekin kissakuvauksiin loppuvuoden pimeissä illoissa!

   Poista