sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Arkirauhaa kaikki tyyni

Pesosen porukoiden seinän takana ja välillä seinien sisäpuolellakin on tänä kesänä nautittu julkisivuremontista. Kesä on ohitse ja remontti näennäisesti valmis - mitä nyt muutama sähköjohto repsottaa tai laudanpätkä puuttuu sieltä täältä. Julkisivuprojekti ei kuitenkaan hallitukselle riittänyt, vaan syksyyn haluttiin puskea vielä kakkuna koristeena pihasaneeraus! Se tietää sitä, että kissojen raapimapuu rahat menevät pihan istutuspuihin ja hyttyspuskiin.



Tällä viikolla pihassa on ollut kutinaa enemmän kuin Vuosaaren satamassa ja toinen toistaan erikoisempaa ja äänekkäämpää härveliä on käynyt kääntymässä ohuella pihamaalla. Sen lisäksi viereisen kadun loppumaalaukset tehtiin kuluvalla viikolla. Pörr pörr. 



Kaikki ei kaikkia miellytä ja sängyn alla, pyyhkeen takana ja ovenpielessä on ollut kiukkuista notkujaa. Jetta, Hannu ja Pesonen ovat sen verran kovan koulukunnan kunkkuja, ettei tällainen pieni pörinä juuri ressaa. Eikä betoniroskan heittelylle ole vielä loppua. Ne laudanpätkät ja sähköjohdot ovat vielä asentamatta, puhumattakaan pihakaivannoista.

Sofi

Piri


Jotain kivaakin! Kissa-TV antoi kuluvalle viikolle myös nautinnollisen ja herkullisen luontodokumentin, kun takapihalle laskeutui kuutisenkymmentä n. vihervarpusta (bongarit täsmentäköön)! Juuri aivan pannu-kokoisia! Sofi kökötti kuola valuen parvekkeella ja Laku tähysti ikkunan takana. Koska viikolla pihalla vieraillut Bob Cat ei Tippaa ilahduttanut, niin tiesimme että tämä tirppa-ohjelma kiinnostaisi ja henkilökunta kipaisi Tipan nopesati live-lähetyksen äärelle. Varpuset noukkivat maasta koivunsiemeniä ja lehahtelivat kuin kuivat lehdet tuulenpuuskissa. Herkkua ja täyttä tavaraa! 



Tippa

Sofi tuijottaa pihalle ja suunnittelee
paistinpannun ostamista

Nyt on sunnuntai ja taustahäly koostuu lähinnä nuarison heikosta musiikkimausta ja naapuruston viikonloppu askareista - ehkä vähän myös kaverin rohinasta ja tepsuttelusta. Kohta kilisevät ruokakipot ja kahvikone hörähtää hyväenteisesti! Mmm.. toistaiseksi nautinnollista.





  

2 kommenttia:

  1. Vihervarpusia ovat, ihania pieniä (suupaloja). Hyvän kuvan ootte saaneet, vaikka ne yleensä ovat niin nopeita ja rauhattomia!

    Ikävää, että remonttihommat jatkuvat. :( Meillä parvekeremontti on valmistumassa kuun loppuun mennessä, ainakin toivottavasti. Meidänkin parvekkeella on käynyt paljon porukkaa ja ainakin Kassinen mielellään näitä lähietäisyydellä olevia remontti-ihmisiä katselee, siinä missä Seppoa jännittää jos ihan lasin takana ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat opettavat kuvaajaa vaanimaan:)

      Vähän liian paljon on tätä kohdetta remontoitu, ei tahdo rauhaisaa koko vuotta olla. Kissat haluaisivat tasaisempaa asumista. Vaan onpahan vilinää vilskettä! -Petski porukoineen-

      Poista