lauantai 1. syyskuuta 2018

Matoja!!!

Voi näitä vekaroita, mistä ne saavat energiaa ja kuinka paljon ne oikein syövät!? Ruokakaupassa täytyy ravata alvariinsa. Onkohan niillä matoja!? 

Sofille on tälle syksylle tilattu matokuuri ja muille on tilattu... no ruokaa. Eikä Sofiakaan kipolta pois pidetä. Viime kerralla verkkokauppa Zooplussa pääsi livahtamaan Citymarketiksi (posti sijaitsee Citymarketissa), mutta onneksi tämä liian suuri kauppa on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja pääsimme noutamaan paketin sen suuremmitta vaikeuksitta. Meno on kuitenkin aina meno ja tällä kertaa tähtäsimme napakymppiin eli toimitusta ikkunan alle.

Hannu ja Pesonen odottvat ruokaa

Se onnistui, sillä yksikään postiauto ei ehdi livahtamaan paatuneemman kerrostalokyttääjän silmien ohitse. Todellisuudessa Pesosen blogin toimisto sijaitsee ikkunan ääressä ja siitä näkee kaikki kumijalat jotka kadulla liikkuvat; postit, pikkuautot ja pakut.

Jos vielä kuukausi sitten kuuli heinäsirkat, niin siihen tukeutuen postiauto ei enää piippaa. Hyvä niin, sillä se pitää Pirin paikallaan. Tosin silläkin saralla Piri on reipastunut, eikä ihan jokaista piippausta hätkähdä - kaikkea muuta senkin edestä. 

Zooplussa-tilauksen tekijä oli ollut tällä kertaa armollinen ja tilannut ainoastaan n 15 kg:n paketin. Sen jaksaa kantaa ja päälle vielä hymyillä. Paketti framille ja veitsi heilumaan. Kaikki ei ollut reilassa - jotain puuttui ja jotain... mmm... tuoksahti... tuoksui... hmm... haisi. 

"Miamor, amor Miamor!"... täällä tuoksahtaa. Reipas ote paketin revi tästä-osiosta ja rykäisy. "Matoja! Iiik!". Siinä vaiheessa hienompi väki otti taka-askeleen ja antoi vetovastuun niille joilla nenä on tukossa raikkaassa syyssäässäkin. Totta vieköön, paketti kuhisi elämää enemmän kuin ruokapaketin kuuluisi. 

Iik, matoja! Näillä ei leikitä!

Pois on hyvä, pois silmistä ja paketti roskiin. Pelkkää sattumaako, mutta ennenkin on ollut Miamoren kanssa ongelmia. Hukassa ollut tuote oli ilmaistavarana saatu Milkies, joka oli "valahtanut" painavien kissanruokalaatikoiden alle. Hyvä etteivät olleet tötteröt rikkoutuneet  ja samalla pilanneet koko kissanruoka satoa. 

Eilen Zooplusalle reklaamatio kuvan kera. Homma on ennenkin toiminut eli vialliset tuotteet korvattu. Viallisia tuotteita ei ole monesti tullut, mutta silloin tällöin eli kaikkea sattuu ja tapahtuu.


Ruttusia, mutta ehjiä, toteaa Sofi ja odottaa.

    

6 kommenttia:

  1. Matoja, iik! Kyllä Sofi nyt parempaa ansaitsee 😸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi purkeissa oli mjaukasta ei matoruokaa:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Juurikin "näillä sanoilla" voi kuvailla Zooplussan tämän kertaista herkkutoimitusta! Njam!

      Poista
  3. Yrk-yrk-yrk ja vielä kerran YRK!
    Ei tullut pieneen mieleeni, että z+ vois lähettää myös matoja!
    KAMALAA, sanoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matoja tuli vaikka ei niitä tilattu. Nyt kun reilu viikko on kulunut, niin vielä ei ole hyvitystä kuulunut. Saa nähdä, jääkö selkeä virhe korjaamatta? Se olisi kolhu muuten niin mainiolle Zooplussalle. -henkilökunta-

      Poista