tiistai 18. syyskuuta 2018

Pesosen blogi 4-v

Pesosen blogin ensimmäinen juttu julkaistiin 17.9.2014 eli jokseenkin neljä vuotta sitten! Toimituksessa on juhlan paikka! Juttuja näihin päiviin asti on kertynyt liki 400 eli n. 100 julkaisua / vuosi. 

Koko homma sai alkunsa siitä, kun kuuluisa Kissa-Täti oli jäämässä uutispimentoon Pesosen touhuista. Koimme myös lähtökohtaisesti tarvetta yhyttää samaan soppaan tarinaa ja turinaa siitä, kuinka elämä sokean kissan kanssa ylipäätään onnistuu - vertaistukea, rohkaisua ja kokemuksia myös muille, joilla perheessä on vastaanvanlaista tapausta. Pesosen blogi on myös samalla väylä kodittomien kissojen (eläinten) elämästä, niiden arvostuksesta. Eläinten arvostuksesta ylipäätään! 

Pesonen

Tarkoitus oli kirjoittaa pelkästään Pesosesta, mutta melko pian kävi ilmi, että muut kissat änkeävät kärkkäästi tarinoihin. Oli siis loogista laajentaa turinointi tasapuolisesti kaikkiin, sillä onhan muut kissakaverit olennainen osa Pesosen elämää, varsinkin tytär Sofi, jonka Pesonen synnytti Vihreään huoneeseen, nykyisen toimituksen nurkkaukseen. 

Luetuin juttu on Kissanruoho (1134 kertaa) ja sivuja on katseltu reilut 47 000 kertaa. Tällä hetkellä vakituisten lukijoiden määrä heittelee 60:nen molemmin puolin. Se lämmittää mieltä! Suomi on luonnollisesti maa-kohtaisessa listassa ykkösenä, perässä seuraavat tasapäisinä Venäjä ja Yhdysvallat ja näiden jälkeen Pesosta "luetaan" neljänneksi eniten Ukrainassa!? привітання в Україну! (toivottavasti siinä menevät terveiset Ukrainaan:))

On ilo saada jakaa tarinoita ja vastailla kommenteihin. On myös äärimmäisen miellyttävä myötäelää myös muiden tarinoita, kuvia ja kokemuksia! Pesonen lähettää tietysti kaikille terveiset ja kääntää kylkensä. Juhlissa siis pieni tauko - rouva nukkuu:) 

Koko porukka kasassa; Tippa (etuala), Piri (vas), Laku (keskellä ylhäällä), Sofi
(pöntössä), Pesonen, Hannu (oik. edessä) ja Jetta (oik yläkulma) 



10 kommenttia:

  1. Blogin juttuja on kiva lukea, jatkakaa Pesonen ja kumppanit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahha, Pesosen blogin toimituksen väki on kahvitaukonsa pitänyt ja siirtyy hommiin:)

      Poista
  2. Onnistunut yhteiskuva! :)

    Komppaan Pepsiä ja Maxia, Pesosen (ja kumppaneiden!) juttuja on aina kiva lukea. Blogin tilastoja on kyllä hauska seurata: meillä koko historian suurimpina liikenteen lähteinä Suomen jälkeen ovat USA, Ukraina, Saksa ja vasta sitten Venäjä. Botit varmaan jakavat blogeja keskenään. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteiskuva on aivan tuore ja harvinainen, samalta päivältä kuin tekstin julkaisu!

      Maakohtaiset tilastot ovat hauskoja. Saksa tulee meillä neljäntenä. Pesosen blogin toimitus lupaa päivystää ja kirjoittaa juttuja sitä mukaan kun aihetta löytyy, suomalaisille, saksalaislle ja kaikille naapureiden naapureille -ruotsalaisillekin, joita tilastossa ei näy laisinkaan. Kop kop! -Pesosen porukka-

      Poista
    2. Voitaisiin kehua, että meidän kissatpa ovat kansainvälisesti tunnettuja. ;)

      Poista
  3. Ai Sofi on Pesosen tytär? En tiennyt. Onnea paljon hyvälle blogille ja vuosia lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi ja ainoa - pikku pallero, joka täyttää viisi vee. Amatöörimäinen bloggaaminen tarvitsee välillä myös hitusen onnea:) Eteenpäin! -toimitus-

      Poista
  4. Myöhäisesti onnea ja monia, monia lisävuosia lisää :)

    Multikissaperheen yhteiskuvat on kyllä ehkä parhaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja tästä jatketaan:)

      Kyllä nuo yhteiset hetket, joista kuvan voisi napata ovat harvassa. Tämä taitaa olla vasta toinen kuva, jossa koko porukka on kasassa! -toimitus-

      Poista
  5. Ihana kuva! Meistä Santeri-kissan kanssa on mukava seurata muiden löytöeläinperheiden elämää ja touhuja ja Pesonen on erityissuosikki <3 Santeri kun on itsekin ollut kulkurikissana ennen kuin adoptoi minut ;)

    VastaaPoista