sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Aktivointilelu Wiener Nougat (Fazer)

Aktivointilelu Wiener Nougat (Fazer)

Fazer on liki puolivahingossa tuonut (jo vuonna 1910) markkinoille sekä kissoja, että omistajia hivelevän kolmiosaisen aktivointilelun / älypelin. Sen sesonkia voinee pitää näin vuodenvaihteessa, jolloin sen saatavuus ulottuu pienempiinkin elintarvikeliikkeisiin. 210 grammainen rasia on käyttötarkoituksiin nähden varsin edullinen - hinta huitelee n. 5-7 euron paikkeilla. 





HUOM! Rasia ei sisällä kissoille (eikä koirille!) soveltuvia herkkuja, vaan rasian tyhjennykseen tarvitaan henkilökunnan apua. Rasian konvehti on vegaanista. (tuotesisältö tekstin lopussa).


Henkilökunta hoitaa tyhjennyksen:)


Kun rasia on tyhjennetty konvehdista, niin kissoille soveltuva käyttö voi alkaa. Rasia koostuu vähintään kolmesta eri vaikeusasteesta. Ideana on asettaa herkkupaloja, nappuloita tms. pientä purtavaa lokeroihin, joista kissa saa älypelin lailla kaivaa niitä. Kääntämällä muovisen lokero-osan toisin päin, nappuloiden kaivaminen vaikeutuu. Vaihtelua kissan puuhasteluun tuo myös muovisen lokero-osan poistaminen, jolloin pahvisen rasian rungosta paljastuu pieniä reikiä, joihin nappulat / herkut salakavalasti karkailevat. Siinä riittää ihmeteltävää!

Sofi hio taktiikkaa

Taktiikka löytynyt!
Muovisen osan kääntäminen lisää haastetta!


Lisäksi haastetta tuo rasian liikkuvuus ja rasian kansi. Leikkiä seuraten henkilökunta osaa tarpeen tulla auttaa, mikäli rasian liikkuvuus tai mahdollisesti helposti sulkeutuva kansi tuo liikaa haastetta. Kansiosa tuo kissalle vastaavasti myös mahdollisuuden oikaista, sillä siihen polkaisemalla, saa kaikki sen hetkiset herkut lentämään lattialle! Oivalluksesta herkullinen palkinto!

Laku (vas) tullut Sofin avuksi
Lakulla miehinen ote!

Wiener Nougat tuo haastetta pitkäksi aikaa, se on helppo säilyttää pienessä tilassa ja sen pahviosa on kierrätettävä. Kaikki nauttivat ja kaikilla on kivaa! Mainio lahjaidea - vaikka koko porukalle:) 



Wiener nougat (Fazer)

Ainesosat: mantelit (41%), sokeri, kasvirasva (palmu, shea), kaakomassa, aromi, saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää.

Sisältää  Mantelit ja mantelituotteet, pähkinät ja pähkinätuotteet.
Voi sisältää   Hasselpähkinä ja hasselpähkinätuotteet


10 kommenttia:

  1. Pitänee pyytää lahjaksi, ihan vaan kissojen takia. ;)

    Hyvää aktivointia! Mitä nuo herkut ovat, jotain pieniä kuutioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet kuutiot ovat Cosman (Snackies) kylmäkuivattuja herkkuja. Zooplussan kautta tilattu.

      Sen verran korea tuo Wiener Nougat pakkaus, että kyllä sen voi lahjaksi pyytää ja lahjaksi antaa ja ihan vaan vaikka pöytäänkin ostaa ja kaappiin:).

      Poista
  2. Loistava idea!
    Niin ja vinks vinks, ainakin meidän Cittarissa oli kaksi rasiaa kympillä! Ja pitihän ne nyt ostaa, ihan kissoja varten :) Toinen ehkä matkaa jonhonkin muuhun kissakotiin, mutta toinen jää ehdottomasti omaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavia pelihetkiä koko porukalle. PS. kaatamalla rasian sisällön kuppiin, saavat kissat nopeammin pelin käyttöön. Rasian sisältöön voi henkilökunta tutustua kun katselee kissojen touhuja:) -Pesosen porukka-

      Poista
    2. Jos läheltä löytyy Lidl, niin mainoslehden mukaan sieltä saa tämän koko perheen kissanlelun 4,75e. Oletko sitä jo kokeillut:)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mainio syy ostaa itselleni suklaata. Enhän minä muuten, mutta kun kissoille pelirasia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistakaa hyvät rasian tyhjentäjät, ettei rasia sisällä kissanherkkuja:) Pesosen porukka toivottaa maukkaita peli-iltoja!

      Poista