tiistai 13. marraskuuta 2018

Sofi Oksanen menetti kolme hammasta

Sofi Oksanen


Ostoskeskuksen kassajonossa tehty vastapuhelu lääkärille sai käänteen, kun selvisi, että Sofilta lähtee rutiininomaisella hammaskäynnillä kolme pitkälle paradontiittivaiheeseen sairastunutta hammasta. 

Kolmen menettäminen tuli yllätyksenä. Pieni epäillys suun kunnosta heräsi, kun tutkimista varten annettiin rauhoitetta, sillä Sofin suu tuoksahti selvästi. Yllätyksenä tuli myös se, että hampaissa oli jo lievää liikkuvuutta. Vitsit olivat vähissä, kun palasimme autolle.

Suuhun jäi vielä yksi lievän paradontiitin hammas, jonka ientasku putsattiin huolellisesti. Lisäksi sinne jäi yksi ylimääräinen hammas, joka löydettiin yläetuposkesta oikealta. 


Sofi oli heti kotiintultua reipas. Pöhnä putosi hennolla kipittelyllä ja muutamalla murahtelulla nopeasti. Hampaita tulee ja menee. Kolmen koplan menetys on tietysti takaisku, mutta hyvä että kopla löydettiin ja pantiin kuriin. Jos nyt ei ihan vielä huomenna, niin varmasti jo loppuviikosta osaa koko porukka hymyillä:/.  

Ilta tietysti venyi ja kiitos tohtorille jolta löytyi tilannekohtaista venyvyyttä. Pahoittelemme niiden potilaiden puolesta, joiden aikataulut myös venyivät. Sofi Oksanen lähettää kaikille terveisiä:).







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti