maanantai 12. marraskuuta 2018

Nau nau! NAU NAU!!!

Tämä teksti sisältää opetuksen!

Sarjakuvista tuttua B. Virtasta mukaillen tänään oli hilkulla uskalsiko töistä lähteä kotiin, sillä ei erottanut missä on oikea ja missä vasen. Aikaisen klo 04.10 aamuherätyksen vuoksi olisi ollut suotavaa, että olisi saanut nukkua yönsä sikeästi ja rauhassa, mutta vekkuli Laku-herra oli tyystin toista mieltä.
  
Laku


Nau nau! NAU NAU!!!

Kolmisen tuntia siitä, kun henkilökunta oli mennyt nukkumaan, Lakulla oli peli kovimmillaan. Se oli puolenyön pintamiin. Pallon peluuta, kopinaa, pallo suussa käyskentelyä, rapinaa. Laku sooloili ja piti leikkituokionsa yön ollessa syvimmillään. "Nau nau! NAU NAU!!!", huusi Laku ja jatkoi "Tulkaa heittää palloooo!". Ei tultu, ei menty, vaan kärvistellen yritimme nukkua. Laku jatkoi sinnikkäästi, tovin, tunnin tai jotain. Ei siinä narkoosissa ajan tajua ollut.


Oma vika. Illan leikkituokion aikaan Laku oli sängyssä nukkumassa, eikä herran päiväenergiat päässeet purkautumaan. Kyllähän se oli tiedossa, että Laku on yöllä levoton, jos kaveri ei illalla leiki. 

Aamulla herätyskellon päristessä armottomasti, nukkui Laku kauniisti jalkopäässä ja silmät ristissä ihmetellen herätystä. Silmät ristissä oli henkilökuntakin ja siinä sitten epäuskoisesti tuijottelimme kuka ketäkin vinoon.

Uusi ilta ja yö on edessä. Tänään Laku haetaan leikkimään, tänään hypitään ja pompitaan ja iltauutisten jälkeen kaadutaan sänkyyn onnellisina. Vai mitä Laku?


6 kommenttia:

  1. Niin tuttua.. Kissat pitää pitää vipat tunnit ennen nukkumaanmenoa hereillä ja aktivoituna että saa itse nukuttua :D

    VastaaPoista
  2. :D :D :D Hyvä Laku, pitää pitää kiinni saavutetuista eduista ja leikkiä saa vaatia jos sen huomaa jääneen väliin!

    Meillä on ruvettu nyt nukkumaan niin, että makuuhuoneen ovi menee usein kiinni kahdentoista aikaan kun henkilökunnan toinen puolisko tulee nukkumaan (eli yön viimeisiksi kolmeksi-neljäksi tunniksi). Muutoin joku nimeltämainitsematon tyyppi saattaa puoli kahden aikaan tulla vaikka raapimaan sänkyä, ja minä en sen jälkeen enää nukkuisi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen illalla haettiin Laku pyörylästä leikkimään ja kaikki tyyni. Laku nukkui seuraavan yön makoisasti henkilökunnan jaloissa.

      Unen tarve on täälläkin, eikä suurempia katkoja soisi. Puolella henkilökunnasta on hankaluuksia saada unirytmistä kiinni, mikäli se pahoin katkeaa. Jatkuva katkominen, kuten esim. tuo Lakun NAU NAU - show on ihan oma "ilonsa", eikä siloin nuku kukaan. Raapimista harvoin tapahtuu, mutta hieman yllättäen Hannu (!) on pariin otteeseen rapsutellut sängyn pohjaa sitä rataa, ettei rivitalon Ristokaan nuku!

      Summa summarum. Illalla taas leikkiä tarjolla. -henkilökunta-

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Jotain näin selkeäähän tuo Laku lauloi ja laukoi yöllä. -henkilökunta-

      Poista