sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Pakko saada touhuta!

Pesosen touhut ovat Pesosen touhuja, mutta onneksi Petski on porukassaan sosiaalinen ja antaa muidenkin nauttia touhuistaan. Yksi bravuureistaan, jonka voi luokitella hieman omalaatuiseksi on oman pedin peitteen pudottaminen lattialle. Kuin kuorisi banaanin ja viskaisi kuoret olan ylitse - riippumatta paikasta missä kuorit.





Petski tietää mitä tekee. Kitkee ja kaapii kunnes saa tuntuman peitosta ja sitten nykii ja nyhtää. Kerran on hommaan ryhdytty, niin samalla se viedään loppuun. Ja tietysti Petski tekee työnsä vaikeamman kautta. Kun edestä päin olisi tilaa vehdata ja veivata, niin Petski valitsee reitin sivusta puisten käsinojien välistä. Sen verran juuri, että saa hieman päätä kopisuttaa kaiteisiin ja koipia oikoa niin että kainalot paukkuvat. Petski haastaa.




Petski petaa pari kertaa kuussa, mutta varsinainen syy ei ole auennut. Petski on luonteeltaan touhuaja ja laitetaan tämäkin esitys touhuamisen kanssa samaan koriin. Antaa Petskin touhuta, sisustaa ja sekoittaa. Silloin Petski on parhaimmillaan!  



"Valmis", Petski on jälleen touhunnut!
   

3 kommenttia:

  1. Oi kun on hyvin kirjoitettu. Hyvin pääsee perille miten se menee. Hyvin haastavaa on ollut kuvata tapahtumaa sanallisesti, niin vaikeasti hahmotettava koko tilanne on. Ennenkaikkea ei selviä kysymys miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain Petski tietää mitä mahtaa touhuta, eikä meille kerro. Ei tarttekaan - antaa Petskin touhuta ja meidän ihmetellä. Pääasia, että kaikilla on mukavaa! Petskiltä terkut! -henkilökunta-

      Poista
  2. Kiitos! Hienoa saada itse Petskiltä terveiset! Olen kiitollinen Petskin touhuista.
    Minulla on ollut todella mukavaa! Niin tyypillistä näille ihanille kissoille on, että työ tehdään vaikeimman kautta. Se on suloista.

    VastaaPoista